Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель USB - USB-C BlackBox 1m Power LED display 30W (Black)

Код:697939
Архiв
Кабель USB - USB-C BlackBox 1m Power LED display 30W (Black) фото
Кабель USB - USB-C BlackBox 1m Power LED display 30W (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кабель USB-USB-C BlackBox 1m Power LED display

Синхронізуйте свої дані, музику та фотографії між комп'ютером та телефоном, а також легко заряджайте мобільні пристрої на максимальній швидкості за допомогою надійного USB - USB-C кабелю від BlackBox. Він сумісний із ноутбуками, смартфонами, планшетами та іншими пристроями з роз'ємом USB Type-C та підтримує швидку зарядку на максимальній потужності 30 Вт. Тому його можна використовувати у будь-яких повсякденних завданнях. Вбудований світлодіодний дисплей допоможе завжди контролювати швидкість заряджання. А міцне обплетення захищає кабель від зносу та заломів, що сприяє його довговічності та дозволяє повністю покластися на аксесуар.

Особливості:

  • Для будь-яких пристроїв з роз'ємом USB-C, включаючи MacBook та інші ноутбуки
  • Підтримка швидкого заряджання потужністю до 30 Вт
  • LED дисплей для відображення потужності заряджання
  • Швидка та стабільна передача даних
  • Міцне нейлонове обплетення

Швидка зарядка та повний контроль

Цей кабель BlackBox підтримує високошвидкісне заряджання до 30 Вт при використанні сумісного зарядного пристрою. Тому ви зможете заряджати свої гаджети набагато швидше та безпечніше, ніж при використанні стандартних аксесуарів без підтримки цієї функції. А завдяки вбудованому у конектор невеликому дисплею LED ви зможете легко контролювати процес зарядки і бачити поточну потужність.

Широка сумісність

Кабель USB - USB-C – це універсальне рішення, яке підійде для великого кола девайсів. Його можна використовувати для синхронізації та підзарядки телефонів, планшетів, ноутбуків, портативних акумуляторів, навушників, фотоапаратів та іншої техніки з USB-C роз'ємом. А значить, такий аксесуар стане вам у нагоді і вдома, і на роботі.

Надійний та довговічний

Аксесуар посилений міцною нейлоновим обплетенням, а тому стійкий до заломів та різних механічних пошкоджень. Він не заплутуватиметься у вузли і без проблем забезпечить вам надійне з'єднання надовго.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Для будь-яких пристроїв із роз'ємом USB-C, включаючи MacBook та інші ноутбуки; Підтримка швидкого заряджання потужністю до 30 Вт; LED дисплей для відображення потужності заряджання; Швидка та стабільна передача даних; Міцна нейлонова оплетка

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Кабель USB - USB-C BlackBox 1m Power LED display 30W (Black)