Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Карта пам'яті MicroSD 256Gb Silicon Power (SP256GBSTXBU1V21SP)

Код:700889
Архiв
Карта пам'яті MicroSD 256Gb Silicon Power (SP256GBSTXBU1V21SP) фото
Карта пам'яті MicroSD 256Gb Silicon Power (SP256GBSTXBU1V21SP) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 10 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Карта пам'яті MicroSD 256Gb Silicon Power (SP256GBSTXBU1V21SP)

Silicon Power MicroSD 256Gb – ідеальний компаньйон для високопродуктивних Android смартфонів та планшетів. Маючи ємність 256 ГБ, ця карта пам'яті допомагає зберігати безліч відео та фотографій, ігор та програм, без яких не обходиться жоден ваш день. Крім того, флеш-карти серії Elite повністю відповідають новим специфікаціям Ultra High Speed Class 1 та підтримують високошвидкісну безперервну фотозйомку та відеозапис у форматі Full HD. Зберігайте всі свої спогади у найкращій якості, не втрачаючи жодного чудового моменту.

 

Потужна продуктивність для фото- та відеозйомки

Карта пам'яті Elite microSDHC/microSDXC має клас швидкості UHS Speed Class I (U1) та клас відеозапису 10, що гарантує плавний запис відео у форматі Full HD. Тому на телефон або планшет з такою карткою можна знімати якісне відео без затримки та втрати кадрів. А швидкість читання досягає 100 МБ/c, що забезпечує більш ефективне зберігання даних та швидкий доступ до них.

 

Сховище для будь-яких ваших потреб

Сучасні смартфони та планшети постійно вдосконалюються, покращуючи свої можливості та якість фото- та відеозйомки. Тому все більше місця потрібно для зберігання знятих матеріалів. І карта Silicon Power MicroSD 256Gb стане чудовим виходом для будь-якого власника мобільного гаджета. Ігри, фотографії, програми, відео – вона допоможе зберегти все, що вам потрібно.

 

Відмінна сумісність

Серія флеш-карт Elite від Silicon Power повністю відповідає специфікаціям Асоціації SD. Всі карти цієї лінійки відрізняються надійністю, тривалим терміном служби та сумісністю з безліччю мобільних цифрових пристроїв, що підтримують формати SDHC та SDXC та відтворення відео з роздільною здатністю 4K. А також з усіма видами цифрових дзеркальних камер.

 

Висока якість із довічною гарантією

Карти Elite microSDHC/microSDXC успішно пройшли випробування на ударостійкість, водонепроникність та стійкість до рентгенівського випромінювання. Вони оснащені функцією автоматичної корекції помилок передачі даних (ECC), що забезпечує підвищену надійність та довговічність. До того ж, на всю серію флеш-карт Elite компанії SP пропонується довічна гарантія, що свідчить про їхню високу якість. Тому ви можете без побоювання довірити цьому аксесуару свої дані.

Характеристики

Основні характеристики

Тип карти пам'яті

MicroSD

Class

Class 10

Обсяг пам'яті
Швидкість читання

85 Мб/сек

Швидкість запису

10 Мб/сек

Перехідник у комплекті

SD

Кардрідер у комплекті

Ні

Особливості

UHS Speed ​​Class: UHS-I (U1); Серія Elite COLOR

Найпопулярніші запити в категорії Карта пам'яті MicroSD 256Gb Silicon Power (SP256GBSTXBU1V21SP)