Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Ігрова клавіатура Bloody A4 Tech B930 RGB (Black)

Код:640491
Є в наявності
Ігрова клавіатура Bloody A4 Tech B930 RGB (Black) фото
Ігрова клавіатура Bloody A4 Tech B930 RGB (Black) фото
Ігрова клавіатура Bloody A4 Tech B930 RGB (Black) фото
Ігрова клавіатура Bloody A4 Tech B930 RGB (Black) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 26 ₴
2 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Bloody A4 Tech B930 RGB

Клавіатура Bloody A4 Tech B930 RGB може похизуватися наявністю технології Light Strike. Light Strike (LK) Libra вирізняється стабілізацією прямого руху «Вгору-вниз» та запобіганням випадкового натискання клавіші, що дозволяє вам досягати найвищої швидкості і точності при натисканні. Завдяки Light Strike технології швидкість відгуку клавіатури становить всього 0.2 мс.

Реакція з нульовими затримками

Оптичні перемикачі LK дозволяють уникнути затримок та перешкод, що властиві традиційним механічним перемикачам. Унікальна довговічність LK Optic switch - понад 100 млн натискань (звичайні металеві перемикачі легко зношуються та окислюються).

6 ефектів RGB-підсвічування

Щоб змінити тип підсвічування, натисніть "Fn" + "F12". Персоналізація має 3 індивідуальні режими підсвічування з підтримкою до 16.8 млн колірних варіантів. Зберігайте свої улюблені типи RGB-підсвічування c допомогою поєднання клавіш "Fn" + від 0 до 9. Ви можете поділитися створеними ефектами RGB-підсвічування з друзями.

Технологія Full NKRO

Інноваційна технологія Full NKRO пропонує N-клавішне мультинатискання, що дозволяє забути про залипання будь-якої кількості клавіш, включаючи клавіші Shift, Control та ALT.

Вологозахищене нанопокриття

Ексклюзивне передове нанопокриття на друкованій платі захищає від корозії та їдких хімічних речовин, продовжуючи клавіатурі життя. Захищена електроніка + отвори для зливу води, значно подовжують термін служби клавіатури. Дренажні отвори у клавіатурі для відведення розлитої рідини.

Посилений пробіл

Подвійні гвинти + подвійні пружини + компенсувальна планка призначені для більшої міцності пробілу. Верхня панель клавіатури міцна і довговічна, виготовлена з алюмінієвого сплаву. Ергономічний дизайн клавіш у вигляді драбинки забезпечує максимальний комфорт використання.

Турнірний форм-фактор (TKL)

Максимально ефективно використовуйте вільний простір, щоб мишка була ближче до клавіатури, а також розвантажтесь при участі у виїзних турнірах. TKL формат дозволяє вам бути мобільним у виїзних турнірах.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Вологостійкість

Так

Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Безшумне введення

Ні

Розкладка

Українська

Англійська

Російська

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

380 x 150 x 37 мм

Вага

692 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків