Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Ігрова клавіатура Logitech G413 Carbon Mechanical (Black) 920-008309

Код:641338
Архiв
Ігрова клавіатура Logitech G413 Carbon Mechanical (Black) 920-008309 фото
Ігрова клавіатура Logitech G413 Carbon Mechanical (Black) 920-008309 фото
Ігрова клавіатура Logitech G413 Carbon Mechanical (Black) 920-008309 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 36 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

USB

ПЕРЕХІДНИЙ ПОРТ

ТОЧНО СПРЯМОВАНЕ

ФОНОВЕ ПІДСВІЧУВАННЯ

ПЕРЕМИКАЧІ ROMER-G З ТАКТИЛЬНИМ ВІДГУКОМ

МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ

ТІЛЬКИ ВИ ТІЛЬКИ ГРА НІЧОГО ЗАЙВОГО

Клавіатура G413 була задумана, розроблена і сконструйована дуже скрупульозно і з великою увагою до деталей. Результатом зусиль фахівців стала модель, в якій є саме те, що потрібно користувачу. Тонкий корпус з загостреними контурами виготовлений з легкого високоміцного алюмінієвого сплаву 5052. На нижній панелі пристрою є зручні напрямні канали для кабелів миші та гарнітури. Там розташовуються також ніжки регульованої висоти. Вони оснащені гумовими накладками і дозволяють кожному користувачу підібрати зручний кут нахилу клавіатури.

ПЕРЕМИКАЧІ ROMER-G З ТАКТИЛЬНИМ ВІДГУКОМ

Механічні перемикачі Romer-G™ з тактильним відгуком відрізняються невеликою відстанню до точки спрацьовування (1,5 мм) і завдяки цьому реагують на натискання на 25% швидше — ніж звичайні механічні перемикачі інших виробників. Перемикачі Romer-G працюють гранично тихо, точно і швидко, забезпечуючи добре відчутний тактильний відгук при спрацьовуванні.
 

ЗРУЧНЕ РОЗТАШУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ КЕРУВАННЯ МУЛЬТИМЕДІА

Тепер параметрами відтворення звуку можна керувати без відриву від гри. Крім основних функцій функціональних клавіш клавіатури G413 присвоєні також мультимедійні, тому з їх допомогою можна миттєво запускати і зупиняти відтворення, а також повністю вимикати звук. Для переходу до наступної пісні або зміни гучності достатньо всього одного натискання кнопки. У додатку Logitech Gaming Software (LGS) доступна функція перемикання розкладки функціональних клавіш, що дозволяє налаштувати їх так, щоб вони за промовчанням керували відтворенням мультимедіа.

ПРОГРАМОВАНІ МАКРОСИ

ПЗ LGS дозволяє призначати довільні функції та макроси клавішам F1–F12. Завдяки цьому поточні дії в іграх виконуються швидше, а у вас більше часу на те, щоб обміркувати наступні. Для виконання складної команди або заданої послідовності дій або заклинань за допомогою клавіатури G413 достатньо єдиного натискання кнопки.

ДОДАТКОВІ ІГРОВІ ФУНКЦІЇ

ПЗ LGS дозволяє призначати довільні функції і макроси клавішам F1–F12. Завдяки цьому поточні дії в іграх виконуються швидше, а у вас більше часу на те, щоб обміркувати наступні. Для виконання складної команди або заданої послідовності дій або заклинань за допомогою клавіатури G413 достатньо єдиного натискання кнопки.

 

КОВПАЧКИ КЛАВІШ ДЛЯ ГРИ

Клавіатура G413 постачається з 12 додатковими гранованими ковпачками. Це дозволяє замінювати ковпачки на часто використовуваних клавішах, щоб краще пристосувати їх до особливостей ваших улюблених ігор. Заміна проводиться швидко і легко за допомогою спеціального затиску, який входить до комплекту постачання.

АЛЮМІНІЄВИЙ СПЛАВ АВІАЦІЙНОГО КЛАСУ

Каркасом для клавіатури служить матова верхня частина корпусу з алюмінієво-магнієвого сплаву 5052. Нам вдалося створити повнофункціональну модель з елегантною і водночас лаконічною конструкцією. Оскільки пріоритетами при розробці G413 були високотехнологічний дизайн та продуктивність, вона виготовляється з найякісніших матеріалів.

ПЕРЕХІДНИЙ USB-ПОРТ

Спеціальний додатковий USB-кабель дозволяє під’єднувати пристрої через перехідний USB-порт до вхідного гнізда клавіатури. При цьому забезпечується 100% пропускна здатність і висока швидкість передавання даних. USB-порт клавіатури G413 можна використовувати так само, як і будь-який інший.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Вологостійкість

Ні

Застосування
Інтерфейси
Особливості

Перемикачі Romer-G; Ресурс: 70 млн натиснень; Відстань до точки спрацьовування: 1,5 мм; Сила натискання: 45 г; Загальний хід клавіші: 3,2 мм; Монохромне червоне підсвічування з 5 встановленими рівнями яскравості; Тип підключення: USB Type-A; Протокол USB: 2.0; Світлові індикатори: 2; Спеціальні клавіші: Вмикання/вимикання підсвічування: FN + F7; Ігровий режим: FN + F8; Елементи керування мультимедіа: FN + F9 / F10 / F11 / F12; Вимоги до системи: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7; Довжина кабелю: 1,8 м

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

132 x 445 x 34 мм

Вага

1105 г

Колір