Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова клавіатура Logitech G512 Carbon RGB Mechanical Gaming Keyboard, GX Blue (Black) 920-008945

Код:696137
Архiв
Ігрова клавіатура Logitech G512 Carbon RGB Mechanical Gaming Keyboard, GX Blue (Black) 920-008945 фото
Ігрова клавіатура Logitech G512 Carbon RGB Mechanical Gaming Keyboard, GX Blue (Black) 920-008945 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ПЕРЕВАГА БЕЗ НАДМІРНОСТЕЙ

Клавіатура G512 відрізняється чудовими характеристиками і може бути оснащена різними типами інноваційних механічних перемикачів GX. Ультрасучасні ігрові технології та алюмінієва конструкція — саме завдяки цьому модель G512 втілює у собі простоту та надійність, які поєднуються з широкими можливостями.

ПЕРЕХІДНИЙ USB-ПОРТ

РОЗ'ЄМИ ДЛЯ ЖИВЛЕННЯ ТА ПЕРЕДАВАННЯ ДАНИХ

LIGHTSYNC

НАЛАШТОВУВАНЕ ДИНАМІЧНЕ ПІДСВІЧУВАННЯ

КОРПУС ІЗ АЛЮМІНІЄВО-МАГНІЄВОГО СПЛАВУ

БРАШОВАНА АНОДОВАНА ПОВЕРХНЯ

 
 

RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ LIGHTSYNC

Підсвічування клавіатури G512 можна налаштувати, присвоївши будь-якій клавіші один з 16,8 млн відтінків. Крім користувацьких анімаційних ефектів для клавіатури можна використовувати також безліч ефектів з попередньо заданими параметрами. Завдяки технології LIGHTSYNC підсвічування реагує на звуки, зміну зображення на екрані, а також певні дії в іграх. Все це забезпечує ефект повного занурення у віртуальну реальність, якого неможливо досягти при використанні звичайного RGB-підсвічування.*

 

ТРИ ВАРІАНТИ МЕХАНІЧНИХ ПЕРЕМИКАЧІВ НА ВИБІР

Створюючи інноваційні механічні перемикачі GX, розробники прагнули досягти максимальної ефективності, швидкості відгуку та міцності. Щоб переконатися в тому, що перемикачі відповідають визначеним показникам, їх перевіряють найретельнішим чином. Вибирайте будь-який з трьох типів механічних перемикачів: GX Blue (видають клацання при спрацьовуванні), GX Brown (з тактильним відгуком), GX Red (з лінійним ходом).

 

АЛЮМІНІЄВИЙ СПЛАВ АВІАЦІЙНОГО КЛАСУ

Корпус та внутрішній механізм моделі G512 виконані з винятково міцного та надійного алюмінієво-магнієвого сплаву 5052, який забезпечує компактність конструкції і елегантний вигляд пристрою. Крім того, сплав 5052 надає конструкції пристрою додаткову стійкість — таким чином, у цій моделі є абсолютно все для перемоги у будь-якій грі.

 

ПЕРЕХІДНИЙ USB-ПОРТ

Неперевершені зручність та швидкодія. Спеціальний USB-кабель (не входить до комплекту) дозволяє під’єднувати пристрої через перехідний USB-порт до вхідного гнізда клавіатури, забезпечуючи хорошу пропускну здатність та високу швидкість передавання даних. Під’єднуйте пристрій для зарядки або заряджайте мишу, щоб протистояти супротивникові, не втрачаючи ні секунди.

 
 

ПОВНОФУНКЦІОНАЛЬНІ КЛАВІШІ

Всі елементи керування мультимедіа та підсвічуванням розташовані буквально у вас під рукою. Задіюйте кнопку FN для регулювання гучності, запуску й припинення відтворення, відімкнення звуку, перемикання ігрового режиму, зміни ефектів ілюмінації і т. д. В додатку Logitech G HUB доступна функція інверсії клавіші FN, що дає змогу налаштувати функціональні клавіші так, щоб вони за умовчанням виконували альтернативні команди.

 
 

СПЕЦІАЛЬНІ ФУНКЦІЇ ДЛЯ ІГОР

Тепер ви не програєте гру, випадково зачепивши пальцем клавішу Windows®. Перемикайтеся в ігровий режим за допомогою поєднання клавіш FN+F8. Вимикайте службові клавіші за допомогою ПЗ Logitech G HUB. Створюйте профілі RGB-підсвічування окремо для кожної клавіші і зберігайте їх у вбудованій пам'яті пристрою, щоб потім використовувати у будь-якій системі.*

*Для використання додаткових налаштувань необхідне ПЗ Logitech G HUB.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси
Особливості

Управління підсвічуванням: FN + F5 / F6 / F7; Ігровий режим: FN + F8; Управління мультимедіа: FN + F9 / F10 / F11 / F12; Регулювання гучності: FN + PRTSC / SCRLK / PAUSE; (Програмування функціональних клавіш виконується за допомогою ПО Logitech G HUB); Другий USB-порт (для перехідного USB-порту)

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Англійська

Російська

Живлення

Джерело живлення

USB

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

35,5 х 445 х 132 мм

Вага

1130 г

Колір