Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ігрова клавіатура Logitech G815 (Black) 920-008991

Код:663488
Архiв
Ігрова клавіатура Logitech G815 (Black) 920-008991 фото
Ігрова клавіатура Logitech G815 (Black) 920-008991 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 79 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ LIGHTSYNC

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ

ПЛАСКІ

МЕХАНІЧНІ ІГРОВІ ПЕРЕМИКАЧІ

УЛЬТРАТОНКИЙ КОРПУС

УНІКАЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ

СПЕЦІАЛЬНІ ЕЛЕМЕНТИ КЕРУВАННЯ МУЛЬТИМЕДІА

Всі елементи керування мультимедіа знаходяться під рукою. Спеціальні елементи керування мультимедіа дозволяють миттєво вимикати звук, регулювати гучність, запускати і зупиняти відтворення аудіо- та відеоматеріалів, а також переходити від одного запису до іншого.

ФАНТАСТИЧНІ МОЖЛИВОСТІ КЕРУВАННЯ

Елегантна зовні і досконала у технічному плані клавіатура G815 забезпечує повне керування всіма функціями за допомогою програмованих G-клавіш та профілів налаштувань, які містить вбудована пам'ять пристрою. За допомогою моделі G815 можна керувати всіма функціями ПК.
 

НОВИЙ ВИМІР ЯКОСТІ

Ця досконала ультратонка клавіатура втілила у собі новітні ігрові технології. Вона оснащена спеціальними G-клавішами та системою RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC, а всі параметри її роботи можна налаштувати. Щоб задовольнити запити найвимогливіших гравців, розробники оснастили її пласкими механічними перемикачами GL, доступними у декількох різновидах: з лінійним ходом, з тактильним відгуком або клацанням при спрацьовуванні. Ознайомтеся з клавіатурою G815 і відкрийте для себе новий вимір якості гри.
 

НОВІТНІ ПЛАСКІ МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ

Попри вдвічі меншу висоту, нові перемикачі працюють так само точно, швидко і ефективно, як і попередні. Пласкі механічні перемикачі GL ретельно перевіряються на відповідність високим вимогам до терміну служби, а також швидкості і точності спрацьовування. Перемикачі доступні у трьох виконаннях: GL Clicky видають чітке клацання і забезпечують добре відчутний тактильний відгук; GL Tactile відрізняються м'яким тактильним відгуком; GL Linear відповідають за плавне натискання клавіші.

НЕЙМОВІРНО ТОНКИЙ КОРПУС

Клавіатура G815 — це справжній витвір конструкторського і дизайнерського мистецтва. Вона вирізняється неймовірно тонким корпусом, не поступаючись за функціональністю і технічними характеристиками традиційним аналогам. Таким чином, цей міцний та зручний пристрій, оптимізований для тривалих ігрових сеансів, можна, без перебільшення, віднести до нового покоління механічних ігрових клавіатур.

 

ПЗ LOGITECH G HUB

ПЗ Logitech G HUB забезпечує користувачу небачені раніше можливості керування грою та обладнанням. З його допомогою можна налаштовувати підсвічування, створювати макроси та багато іншого. Він дає можливість гравцю точно регулювати параметри роботи обладнання відповідно до особливостей конкретних ігор, під’єднуватися до сторонніх додатків, таких як Discord та OBS, а також завантажувати і поширювати власні ігрові профілі у спільноті Logitech G.

ПЕРЕХІДНИЙ USB-ПОРТ

Завдяки перехідному порту за допомогою клавіатури можна швидко та зручно під’єднувати, а також заряджати інші пристрої. Максимальна пропускна здатність і швидкість передавання даних при роботі з USB-портом, який розташований на задній частині клавіатури, досягається при використанні додаткового спеціального USB-кабелю. Порт дозволяє заряджати і під’єднувати найрізноманітніші пристрої, зокрема миші, не відволікаючись від гри.

RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ LIGHTSYNC

Підсвічування клавіатури G815 можна налаштувати, присвоївши кожній клавіші один з 16,8 млн відтінків. Крім користувацьких анімаційних ефектів для клавіатури можна використовувати також безліч ефектів з попередньо заданими параметрами. Завдяки технології LIGHTSYNC підсвічування реагує на звуки, зміну зображення на екрані, а також певні дії в іграх. Все це забезпечує ефект повного занурення у віртуальну реальність, якого неможливо досягти при використанні звичайного RGB-підсвічування. Підсвічування клавіатури можна синхронізувати з підсвічуванням інших пристроїв і налаштувати так, щоб воно максимально відповідало стилю і динаміці гри.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Вологостійкість

Ні

Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

475 x 150 x 22 мм

Вага

1145 г

Колір