Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків6
Питання-відповіді4

Клавіатура ігрова GamePro GK599 (Black)

Код:670858
Є в наявності
Клавіатура ігрова GamePro GK599 (Black) фото
Клавіатура ігрова GamePro GK599 (Black) фото
Клавіатура ігрова GamePro GK599 (Black) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 150 ₴
cashback iconКешбек 5 ₴
749
599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

GamePro GK599 – стильна та зручна ігрова клавіатура, яка зробить ваші подорожі по віртуальних світах ще комфортнішим. Вона може похизуватися великими клавішами з блискавичним відгуком, яскравим світлодіодним підсвічуванням, перешкодозахищеною конструкцією та зручним упором для рук. Також користувачі обов'язково оцінять чудову витривалість і довговічність цього пристрою.

Особливості:

  • Плавний хід клавіш та швидкий відгук
  • Ергономічний корпус з упором для рук
  • Барвисте світлодіодне RGB-підсвічування
  • Сумісна з Windows/MacOS/Linux
  • Практичний 1,5-метровий кабель
  • Легкий та компактний корпус

Швидко та зручно

Клавіатура відрізняється швидким відгуком та перешкодостійкістю, а тому ви можете бути впевнені, що введені команди будуть передані без затримок і ваша продуктивність завжди залишиться на висоті. Крім того, функціональні клавіші F1-F12 можна задіяти як мультимедійні, щоб легко перемикати треки, регулювати гучність та керувати іншими функціями.

Висококласна ергономіка

Якщо ви проводите багато часу за комп'ютером, то ця модель підійде якнайкраще. GamePro GK599 оснащена упором для рук, що підтримує зап'ястя під час тривалої гри або набору тексту. Це запобігає втомі і відчуттю дискомфорту. А нековзкі ніжки гарантують надійну фіксацію периферійного пристрою на робочому місці.

Світлодіодне підсвічування

Дана клавіатура готова до використання у будь-яку пору доби. Так, вона отримала яскраве світлодіодне підсвічування, що охоплює не лише букви та символи, а й міжклавішний простір. Крім естетичної ролі таке рішення виконує і практичну, допомагаючи набирати текст і вводити команди при недостатньому зовнішньому освітленні.

Висока надійність

Довіряйте якісній периферії, яка не підведе у найважливіший момент. Ігрова клавіатура виконана з міцного та стійкого до механічного зносу ABS-пластику, а тому надовго збереже плавний хід клавіш і бездоганний зовнішній вигляд. А щоб підтримувати виріб у чистоті, достатньо час від часу протирати його поверхню вологою серветкою.

Просте підключення

Ігрова клавіатура обладнана конектором USB Type-A і під’єднується до комп'ютерів під керуванням Microsoft Windows без встановлення додаткових драйверів. Таким чином для її сполучення буде потрібно менше хвилини. А 1,5-метровий кабель дає можливість без проблем експлуатувати периферійний пристрій, навіть якщо системний блок знаходиться на відстані.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Вологостійкість

Ні

Застосування
Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Так

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

437 x 185 x 40 мм

Вага

730 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків