Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

Клавiатура Logitech MX Keys for Mac Advanced Wireless Illuminated (Graphite) 920-009558

Код:701240
Немає в наявності
Клавiатура Logitech MX Keys for Mac Advanced Wireless Illuminated (Graphite) 920-009558 фото
Клавiатура Logitech MX Keys for Mac Advanced Wireless Illuminated (Graphite) 920-009558 фото
Клавiатура Logitech MX Keys for Mac Advanced Wireless Illuminated (Graphite) 920-009558 фото
cashback iconКешбек 49 ₴
4 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зроблено для Мас

Дізнайтеся, що таке комфорт з новою клавіатурою Logitech MX Keys. Це аксесуар преміального рівня, розроблений спеціально для власників Mac та iPad. Завдяки бездротовому зв'язку 2,4 ГГц і Bluetooth, а також клавішам особливої форми з розумним адаптивним підсвічуванням, MX Keys пропонує користувачам зручний спосіб роботи незалежно від місця та часу. І дозволяє реалізувати те, про що раніше можна було тільки мріяти.

Ідеальна форма клавіш

Друкуйте не дивлячись за допомогою кнопок PerfectStroke. Їхня поверхня зі сферичною увігнутістю посередині ідеально відповідає формі пальців, щоб кожне натискання було точним, плавним та зручним. Крім того, вони мають лазерне гравіювання та розкладку спеціально для Mac. А завдяки матовому покриттю ваші пальці легко ковзатимуть по поверхні.

Комфорт, стійкість, мінімалізм

Впевнено набирайте текст на клавіатурі зі стійкими клавішами, що чітко спрацьовують. Стійка конструкція покращує відгук і знижує рівень шуму під час роботи, тому ви відчуваєте, але не чуєте кожне натискання клавіші. Цільнометалева основа забезпечує клавіатурі MX Keys додаткову міцність та стійкість на столі. У той час як естетичний мінімалізм і непідвладний часу дизайн ідеально вписуються у концепцію Mac.

 
 

Розумне підсвічування

Завдяки датчикам руху клавіатура вмикає підсвічування кнопок, реагуючи на наближення рук. Коли ви припиняєте роботу, підсвічування гасне, заощаджуючи заряд для моментів натхнення. При цьому інтенсивність підсвічування автоматично адаптується до умов освітлення або налаштовується вручну.

Кілька комп'ютерів. Одна клавіатура.

Друкуйте на кількох комп'ютерах Mac і передавайте між ними текст, зображення та файли. Клавіатура MX Keys відстежує переміщення курсора миші MX Master 3 (або іншої миші з підтримкою технології Flow) між комп'ютерами, щоб можна було швидко та зручно вводити текст на кількох пристроях. Ця технологія дозволяє легко передавати зображення, документи та файли між комп'ютерами під керуванням ОС Mac і Windows. *

Заряджання за допомогою USB-C

Вбудований в клавіатуру акумулятор дозволяє пропрацювати до 10 днів на одному заряді або до 5 місяців з вимкненим підсвічуванням. ** А комплектний кабель USB-C - USB-C дозволяє підключати аксесуар безпосередньо до Mac без необхідності використовувати громіздкий перехідник або хаб.

 
 

Функція Easy-Switch™

Завдяки сучасному начинню цієї клавіатури, користувачі можуть підключити до неї до трьох пристроїв через Bluetooth LE або USB-приймач Unifying, що йде у комплекті. Зв'яжіть клавіатуру з різними девайсами та перемикайтеся між ними натисканням кнопки Easy-Switch™. Таким чином, для роботи з ноутбуком, настільним комп'ютером і планшетом вам знадобиться лише одна клавіатура Logitech MX Keys.

Робота при увімкненому

Створюючи цей аксесуар, розробники постаралися врахувати різноманітні особливості Mac. Наприклад, роботу клавіатури при включеній функції FileVault, яка є системою шифрування даних. Якщо цей параметр увімкнено, він може перешкоджати підключенню Bluetooth-пристроїв до комп'ютера, якщо ви ще не увійшли до системи. Тому при активації FileVault рекомендується використовувати комплектний USB-приймач для коректної роботи клавіатури.

 
 

*Потрібне програмне забезпечення Logitech Options, доступне для macOS та Windows.

**Термін служби батареї може змінюватись в залежності від користувацьких умов та навантаження.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Українська

Англійська

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

131,63 x 430,2 x 20,5 мм

Вага

810 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків