Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Підставка під зап'ястя MSI VIGOR WR01 Wrist Rest

Код:681590
Немає в наявності
Підставка під зап'ястя MSI VIGOR WR01 Wrist Rest фото
Підставка під зап'ястя MSI VIGOR WR01 Wrist Rest фото
Підставка під зап'ястя MSI VIGOR WR01 Wrist Rest фото
Підставка під зап'ястя MSI VIGOR WR01 Wrist Rest фото
cashback iconКешбек 6 ₴
699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Підставка під зап'ястя MSI VIGOR WR01 Wrist Rest

Підставка для зап'ясть MSI VIGOR WR01 - ідеальний компаньйон для вашої клавіатури, який допоможе підвищити комфорт під час тривалих ігрових сесій. Виконана в чорному кольорі з культовим дизайном MSI Dragon, ця підставка виглядає дуже стильно. І при цьому дуже практична. Ергономічна похила форма подушечки, м'яка піна і охолоджуючий гель всередині забезпечують максимум зручності під час довгої роботи. А протиковзка гумова основа допомагає VIGOR WR01 залишатися завжди на місці. Тому ви будете точні і зосереджені навіть під час найспекотніших віртуальних битв.

Особливості:

  • Ергономічний дизайн з нахилом подушки;
  • Прохолодна і гладка поверхня;
  • Антибактеріальне покриття;
  • Піноматеріал з ефектом пам'яті;
  • Подушечка з охолоджуючим гелем;
  • Протиковзка гумова основа;
  • Сумісність з більшістю повнорозмірних клавіатур

Скошена форма для максимального комфорту

Будьте готові до будь-яких дедлайнів або стійко бийтеся у грі протягом багатьох годин. Підставка для зап'ясть MSI VIGOR WR01 має ергономічну форму для оптимальної підтримки при використанні з повнорозмірною клавіатурою. А ще допоможе подбати про правильне положення рук під час роботи або гри, щоб уникнути травм або проблем з суглобами в майбутньому.

М'яка і прохолодна

Усередині аксесуара знаходиться піна з ефектом пам'яті, покрита охолоджуючим гелем. Таке поєднання матеріалів допомагає підтримувати зап'ястя і одночасно зберігати комфортну для ваших рук температуру під час тривалих ігрових сесій.

Гладка поверхня з антибактеріальним покриттям

Поверхня WR01 зроблена з лайкри. Цей матеріал гладкий немов шовк, і при цьому приємний і прохолодний на дотик. А завдяки антибактеріальному покриттю, яке стійке до понад 99% мікробів таких як Staphylococcus aureus і Klebsiella pneumonia, цей аксесуар ще й безпечний для здоров'я.

Завжди на своєму місці

Протиковзка гумова основа мінімізує рух підставки по столу. Тому неважливо як активно ви будете рухатися, MSI VIGOR WR01 залишиться на своєму місці.

Сумісна з будь-якими клавіатурами

Підставка VIGOR WR01 є ідеальним доповненням для ігрової клавіатури серії MSI VIGOR. Але в той же час вона універсальна, оскільки не має ніяких спеціальних кріплень, а загальна довжина аксесуара становить 43 см. Тобто її можна легко поєднувати з більшістю повнорозмірних клавіатур.

Характеристики

Основні характеристики

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити (ВхШхГ)

432 x 86 x 25 мм

Вага

300 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Підставка під зап'ястя MSI VIGOR WR01 Wrist Rest