Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді4

Система контролю тиску в шинах 70mai TPMS Lite Midrive T02

Код:663635
Очікується
Система контролю тиску в шинах 70mai TPMS Lite Midrive T02 фото
Система контролю тиску в шинах 70mai TPMS Lite Midrive T02 фото
Система контролю тиску в шинах 70mai TPMS Lite Midrive T02 фото
Система контролю тиску в шинах 70mai TPMS Lite Midrive T02 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зручність. Надійність. Безпека

Хочете зробити поїздки безпечнішими та уникнути передчасного зносу протекторів? Встановіть у вашому автомобілі систему контролю тиску в шинах 70mai TPMS Lite. Вона складається з центрального блоку з інформативним дисплеєм та чотирьох бездротових датчиків, які передають інформацію по Bluetooth. Крім того, пристрій вимірює температуру всередині шин і навіть синхронізується зі смартфоном.

Особливості:

  • Вимірювання тиску в шинах з точністю до 0,1 бар
  • Індикація температури з точністю до 3 °C
  • Автоматичне опитування датчиків 1 раз на 5 секунд
  • Основний блок з рідкокристалічним дисплеєм
  • Налаштування у фірмовому мобільному додатку
  • Звукове сповіщення про неприпустимі показники
  • Швидке встановлення без додаткових інструментів
 

Навіщо це потрібно?

Падіння тиску в шинах негативно впливає на керованість автомобіля, підвищує витрату пального і прискорює знос протектора. Тому дуже важливо, щоб цей показник завжди відповідав рекомендованому для вашого транспортного засобу. Система контролю стане чудовою альтернативою регулярним маніпуляціям з манометром, заощаджуючи ваш час та сили.

Завжди під контролем

З 70mai TPMS Lite можна в одну мить перевірити тиск і температуру повітря в кожній з чотирьох шин, просто глянувши на рідкокристалічний дисплей основного блоку. А все завдяки тому, що бездротові датчики передають інформацію у режимі реального часу. Таким чином ви будете захищені від неприємних сюрпризів в дорозі.

 

Мобільний додаток

Для більш тонкого налаштування передбачено фірмовий мобільний додаток. У його інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі доступне встановлення бажаних значень тиску й температури повітря у передніх та задніх колесах. Коли система зафіксує занадто низькі або високі показники, основний блок сповістить водія звуковим сигналом.

Просте встановлення

Монтаж та налаштування 70mai TPMS Lite займе мінімум часу і не вимагає візиту в шиномонтаж. Зовнішні датчики накручуються прямо на ніпелі замість штатних ковпачків, а основний блок з липкою підкладкою без зусиль фіксується на приладовій панелі. До того ж, у комплекті йдуть антивандальні гайки та відповідний ключ, які допоможуть запобігти крадіжці або втраті датчиків.

 

Практичне живлення

Основний блок отримав акумулятор ємністю 500 мАг, який заряджається від вбудованої сонячної панелі або будь-якого джерела з портом USB Type-A через комплектний кабель. А бездротові датчики працюють від батарейок, розрахованих на 10 років служби за умови їзди по 2 години на день. Для економії енергії система автоматично вмикається при русі і вимикається через 5 хвилин бездіяльності.

    

Характеристики

Загальні характеристики

Габарити і колір

Колір

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Система контролю тиску в шинах 70mai TPMS Lite Midrive T02