Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Корпус Antec P5 MiniT 0-761345-80012-9

Код:685726
Архiв
Корпус Antec P5 MiniT 0-761345-80012-9 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 16 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Корпус Antec P5 MiniT

Корпус P5 формату Mini Tower – відмінний варіант для тих, кому важлива компактність та безшумна робота ПК. Він займає менше місця в порівнянні з повнорозмірними моделями, підтримує компоненти високого класу і спроектований таким чином, щоб забезпечити простоту збірки комплектуючих. А звукоізолююче покриття на бічних і передній панелі та мінімальна кількість отворів роблять роботу вашого комп'ютера дуже тихою. Тому його можна розміщувати де завгодно – ПК не заважатиме вам постійним шумом. І все це без шкоди для продуктивності.

Особливості:

  • Передня панель, що відкривається;
  • Звукоізолююча піна на передній і бічних панелях;
  • Підтримка материнських плат Micro-ATX та ITX;
  • Можливість встановлення до 7 накопичувачів: HDD, SSD і ODD 5.25";
  • Два вентилятори в комплекті: 140 мм попереду і 120 мм ззаду;
  • Панель управління зверху;
  • Протипилові фільтри спереду і знизу

Менше шуму

Зосередьтеся на важливому і нехай ніщо не відволікає вас від творчості або роботи. Передня панель, що відкривається і бічні частини цього корпусу облицьовані сучасним звукопоглинальним матеріалом, тому продуктивність і безшумність вашої системи будуть знаходитися в ідеальному балансі.

Гнучке внутрішнє планування

Незважаючи на компактні розміри, Antec P5 здатний вмістити до 7 накопичувачів, включаючи чотири SSD, один ODD 5,25 дюйма і пару HDD/SSD. Що дозволяє створювати досить ефективні системи з можливістю зберігання великих обсягів даних. А також використовувати найрізноманітніші комплектуючі:

  • A. Підтримка материнських плат: Micro-ATX, ITX;
  • B. Місце для процесорного кулера максимальною висотою до 155 мм;
  • C. Місце для відеокарт довжиною до 360 мм;
  • D. Широкі отвори для прокладки кабелів;
  • E. Місце для блоку живлення довжиною до 200 мм;
  • F. Простір для радіатора товщиною ≤ 70 мм

Система охолодження

Цей корпус в першу чергу розрахований на безшумність, тому для вентиляторів системи охолодження тут відведено не так багато місця. Зокрема, він підтримує встановлення двох 120 мм або одного 140 мм кулера попереду і одного 120 мм ззаду. При цьому в комплекті з корпусом вже йде один 140 мм вентилятор спереду і один 120 мм кулер на задній панелі. Тобто він цілком здатний охолодити середню по продуктивності систему. Крім того, завдяки запасу в 70 мм за передньою панеллю ви можете поставити туди радіатор СРО формату 240 мм, якщо потрібно більш ефективне рішення.

Все під рукою

Корпус сконструйований таким чином, щоб забезпечити користувачеві максимум зручності у використанні і обслуговуванні. Тому контрольна панель з USB портами, роз'ємами для навушників і мікрофону, а також кнопками вмикання і перезавантаження інтегрована в кришку корпусу. Це забезпечує швидкий доступ до будь-яких елементів.

Функціональні особливості дизайну

Фронтальна панель з ефектом відполірованого металу виглядає досить стильно. А те, що вона зроблена у вигляді дверцят і легко відкривається, значно полегшує регуляцію повітряного потоку і обслуговування ПК. Тим більше, що за нею встановлено дворівневий протипиловий фільтр, який можна в будь-який момент дістати і почистити. При цьому розташовані з боків передньої панелі вентиляційні отвори сприяють кращому притоку повітря, а внизу є ще один отвір для кращого охолодження блоку живлення, також захищений фільтром. Довершують картину невеликі ніжки з протиковзкими гумовими вставками, що забезпечує Antec P5 додаткову стабільність.

Характеристики