Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Корпус Thermaltake Core P8 TG Edition CA-1Q2-00M1WN-00

Код:687030
Архiв
Корпус Thermaltake Core P8 TG Edition CA-1Q2-00M1WN-00 фото
Корпус Thermaltake Core P8 TG Edition CA-1Q2-00M1WN-00 фото
Корпус Thermaltake Core P8 TG Edition CA-1Q2-00M1WN-00 фото
Корпус Thermaltake Core P8 TG Edition CA-1Q2-00M1WN-00 фото
Корпус Thermaltake Core P8 TG Edition CA-1Q2-00M1WN-00 фото
Корпус Thermaltake Core P8 TG Edition CA-1Q2-00M1WN-00 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 64 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Корпус Thermaltake Core P8 TG Edition

Core P8 TG — новітня модель культової серії Core з відкритою структурою від Thermaltake, створена для комп'ютерних ентузіастів, які бажають зібрати комп'ютер, не подібний до інших. Від усіх інших продуктів він відрізняється особливою фішкою — його можна використовувати як у традиційному закритому вигляді, так і відкритому.

Корпус Thermaltake Core P8 TG забезпечений сертифікатом Tt LCS і ідеально підійде для складання ПК класу high-end із найвищими вимогами стосовно дизайну, ергономіки та якості виготовлення.

 

Створено для творців

Розкрийте свій творчий потенціал під час складання комп'ютера своєї мрії разом із корпусом Core P8 TG. Структура корпуса продумана до останньої дрібниці, що дає змогу втілити в ньому всі найсміливіші ідеї. Завдяки відкритому компонуванню всі зможуть бачити начинку вашого ПК.

 

Модульний дизайн

Core P8 TG — корпус із відкритою структурою, у якому ви можете встановлювати тільки ті модулі, які потрібні для складання конкретної конфігурації комп'ютера. Це змінює розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості, вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії. Крім того, Core P8 TG може бути трансформований у повністю відкритий корпус: для цього потрібно демонтувати панелі із загартованого скла спереду та зверху, а також металеву панель ззаду.

 

Загартоване скло завтовшки 5 мм

Core P8 TG має три панелі із загартованого скла, товщина кожного становить 4 мм. Це дає змогу бачити начинку вашого ПК із будь-якого ракурсу. Такий дизайн корпусу особливо актуальний, якщо у вас гарна начинка з RGB-підсвіткою. Використання загартованого скла замість традиційного акрилу дає кришталеву прозорість і високу міцність.

 

Два варіанти інсталяції

Складений комп'ютер у корпусі Core P8 TG можна розмістити вертикально або повісити на стіну як елемент декору. Незалежно від вибраного варіанта інсталяції, ефективність охолодження компонентів комп'ютера не зміниться.

 

Повертний кронштейн для кріплення плат розширення

На бажання відеокарту або інший пристрій можна встановити обличчям до бічної панелі за допомогою спеціального кронштейна, що входить до комплекту.

 

Зменшення кількості пилу

Для кращого захисту комплектуючих вашого комп'ютера від пилу та бруду корпус має 3 надтонкі фільтри: праворуч, вгорі та внизу. Завдяки магнітній фіксації їх легко знімати та чистити в разі потреби.

 

Широкі можливості

Core P8 TG дарує майже безмежні можливості зі складання комп'ютера. Він може вмістити материнську плату з форм-фактором до E-ATX, процесорний кулер заввишки до 180 мм, дві відеокарти завдовжки до 320 мм (за умови, що резервуар не встановлено), блок живлення завдовжки до 200 мм і до шести жорстких дисків 2.5 "або до трьох дисків 3.5". Core P8 TG прекрасно підходить для встановлення системи охолодження будь-якого типу: повітряна, готова рідинна або складена з окремих компонентів. У корпус можна встановити унікальну панель із вбудованою помпою Pacific Core P5 DP-D5 Plus Distro-Plate, що додасть краси та незвичності вашому збиранню з використанням системи рідинного охолодження. Для розуміння масштабів, у корпус максимально можна встановити сумарно до 12 вентиляторів розміром 120 мм. Core P8 TG створений для втілення найсміливіших і найамбітніших проєктів.

 

Порти введення/виведення

На верхній панелі розміщені два порти USB 3.0, два порти USB 2.0, один порт Type-C, а також аудіороз'єми для під'єднання мікрофона й навушників.

Характеристики