Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Дзеркало для макіяжу Yeelight Sensor Makeup Mirror

Код:671142
Архiв
Дзеркало для макіяжу Yeelight Sensor Makeup Mirror фото
Дзеркало для макіяжу Yeelight Sensor Makeup Mirror фото
Дзеркало для макіяжу Yeelight Sensor Makeup Mirror фото
Дзеркало для макіяжу Yeelight Sensor Makeup Mirror фото
Дзеркало для макіяжу Yeelight Sensor Makeup Mirror фото
Дзеркало для макіяжу Yeelight Sensor Makeup Mirror фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 14 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сяйво вашої краси

Створюйте яскраві образи і доглядайте за шкірою обличчя за допомогою функціонального дзеркала для макіяжу Yeelight Sensor Makeup. Воно має кришталево чітку дзеркальну поверхню та світлодіодне підсвічування, яке забезпечує м'яке, природне освітлення у теплих або холодних тонах. А розумне керування, вбудований акумулятор та зарядка від будь-якого джерела з USB роз'ємом перетворюють цей аксесуар на кращого друга кожної жінки.

 

Особливості:

  • Дзеркальна поверхня високої чіткості
  • Розумний датчик увімкнення підсвічування
  • Світлодіодне підсвічування з індексом передавання кольорів Ra 95, яке не спотворює оригінальні кольори
  • 3 режими освітлення: тепле, холодне, нейтральне
  • Вбудований акумулятор
  • Зарядка через USB
 

Природні тони та відтінки

Наносите ви макіяж вранці або знімаєте його на ніч, дзеркало Yeelight Sensor Makeup з індексом передавання кольорів Ra 95 допоможе вам побачити все у натуральному кольорі і домогтися найкращих результатів. Воно оснащене 60 рівномірно розташованими світлодіодами і забезпечує природне, рівномірно розподілене світло, як у професійних салонах краси.

Різне освітлення для різних випадків

Підсвічування має 3 режими роботи, що відрізняються світловою температурою. Кожен з них має свої налаштування, які найбільше підходять для різного часу доби та сценаріїв використання:

  • Режим ухода за кожей. Имитирует естественный солнечный свет и идеально подходит для ежедневного ухода, а также проведения различных косметических процедур.
  • Макияж. Более яркое и прохладное освещение, которое поможет вам увидеть все детали и нанести мейк-ап максимально аккуратно.
  • Ночной режим. Имитирует теплый вечерний свет в ресторане или кафе. Он прекрасно подходит для того, чтобы подготовиться к идеальному свиданию. И увидеть, как ваш макияж будет смотреться в другой обстановке.
 

HD-дзеркало зі срібним покриттям

Дзеркало Yeelight Sensor Makeup дозволить вам побачити все у найменших деталях. Його основний шар складається зі срібного покриття, яке має кращу відображальну здатність, ніж алюмінієве. Тому аксесуар забезпечує вищу якість і більш точне передавання кольорів. Крім того, дзеркало має спеціальну мембрану, яка запобігає пошкодженню скла у разі падіння.

Розумне керування підсвічуванням

Коли ваші руки зайняті косметикою, пошук перемикача перетворюється у непросте завдання. Творці дзеркала врахували цей момент і зробили увімкнення підсвічування максимально комфортним. Завдяки вбудованим інфрачервоним датчикам аксесуар автоматично активує світло, коли ви сідаєте перед ним і вимикає через 10 секунд після того, як виявить вашу відсутність. *

 

Автономна робота та зарядка від USB

Дзеркало має вбудований акумулятор ємністю 2000 мАг, який забезпечує від 7 до 8 сеансів нанесення макіяжу і заряджається через USB-порт від будь-якого доступного джерела. ** Таким чином ви можете спокійно переносити аксесуар з місця на місце, не прив'язуючись до наявності розеток.

 

Ретельна увага до деталей

Найтонші рамки, витончені деталі і металева основа надають аксесуару сучасний та елегантний вигляд. Тому він стане справжньою окрасою будь-якого інтер'єру. А регульований шарнір забезпечує дзеркалу гнучкість і дозволяє обирати найзручніший ракурс.

  * Відстань виявлення знаходиться у межах 30 см. ** З розрахунку 20 хвилин на сеанс макіяжу у режимі щоденного догляду за шкірою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кількість дзеркальних поверхонь
Тип поверхні
Форма
Збільшення

Додаткові функції

Підсвічування

Так

Поворот

Так

Джерело живлення

Габарити і колір

Колір
Вага

700 г