Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Дзеркало косметичне Babyliss 9450Е

Код:679032
Є в наявності
Дзеркало косметичне Babyliss 9450Е фото
Дзеркало косметичне Babyliss 9450Е фото
Дзеркало косметичне Babyliss 9450Е фото
Дзеркало косметичне Babyliss 9450Е фото
Дзеркало косметичне Babyliss 9450Е фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 58 ₴
5 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Косметичне дзеркало Babyliss 9450E – це стильний і корисний аксесуар, який стане вашим вірним помічником при нанесенні макіяжу, косметичних процедурах і укладанні волосся. Воно дає відображення без викривлення і має додаткове компактне дзеркальце з 10-кратним збільшенням та магнітним кріпленням для опрацювання навіть найменших деталей. А якісне підсвічування з регульованою яскравістю та режимами світіння забезпечить завжди комфортні умови й відмінну видимість. Домагайтеся кращих результатів і зробіть повсякденні процедури ще простішими з Babyliss.

 

Особливості:

  • Основне дзеркало діаметром 23 см
  • Магнітне знімне люстерко з 10-кратним збільшенням
  • 3 рівня яскравості
  • 2 відтінки світіння: природне і тепле світло
  • Просте керування освітленням
  • Нековзка підставка
  • Робота від електромережі
  • Спеціальний відсік для зберігання знімного дзеркала на підставці
 

Чітко і ясно

Дзеркало Babyliss 9450E забезпечує чітке відображення і зводить до мінімуму зайві відблиски, які можуть заважати при догляді за обличчям. Тому з його допомогою ви зможете отримувати ідеальний результат кожного разу.

 

Крупним планом

У комплекті з великим дзеркалом йде мініатюрне збільшувальне люстерко з 10-кратним збільшенням. З його допомогою ви зможете виконувати найточніші процедури по догляду за шкірою, такі як корекція брів або чистка обличчя. Причому, завдяки магнітному кріпленню збільшувальне дзеркальце можна прикріпити до основного одним рухом, а коли воно не використовується, його можна зберігати у спеціальному поглибленні в підставці.

 

Яскраве підсвічування

Завдяки вбудованому по краю підсвічуванню, дзеркало Babyliss 9450E допоможе вам створити більш комфортні умови для щоденного догляду за обличчям і нанесення мейк-апу. Воно дає рівне і м'яке світло, що дозволяє легко зробити точний макіяж й тонко підібрати кольори та відтінки, щоб домогтися потрібного вам результату.

 

Освітлення за вашим смаком

Ви завжди можете відрегулювати підсвічування дзеркала в залежності від часу доби і легко адаптувати його до своїх потреб. Для цього у аксесуара передбачено три рівні яскравості: низький, середній і високий. А також два відтінки світіння, що відтворюють ефект теплого вечірнього освітлення або природного денного світла. Таким чином, можна створити собі комфортні умови незалежно від навколишнього оточення, щоб ніщо не заважало вам працювати над своєю красою.

 

Стиль. Елегантність. Практичність

Babyliss 9450E – це не тільки функціональний, але ще і красивий аксесуар, який буде вигідно виглядати в будь-якій обстановці. Його металевий корпус з шикарним забарвленням і матовою обробкою виглядає елегантно. І в той же час дуже міцний і зносостійкий, тому ця модель прослужить вам довго. А прогумована накладка в підставі робить його стійким, аби ви часом не зрушили або не вронили аксесуар.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кількість дзеркальних поверхонь
Тип поверхні
Форма
Діаметр основної поврехності
Збільшення

Додаткові функції

Підсвічування

Так

Поворот

Так

Джерело живлення
Особливості

Спеціальний відсік для зберігання дзеркала, що знімається, на підставці

2 відтінки свічення: природне та тепле світло

3 рівні яскравості

Нековзна основа

Просте керування освітленням

Габарити і колір

Колір
Вага

1,8 кг

Комплектація

Інструкція

Дзеркало

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Дзеркало косметичне Babyliss 9450Е