Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Задати питання

Маска FuckTheVirus Alien M/L

Код:664558
Очікується
Маска FuckTheVirus Alien M/L фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-25%
Вигода 50 ₴
cashback iconКешбек 1 ₴
199
149

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Будь в тренді і виділяйся!

Навіть якщо всі мають носити маски, тобі не обов'язково робити це як всі. Залишайся собою і підкресли свою індивідуальність за допомогою стильної захисної маски FuckTheVirus. Її зухвалий дизайн з першого погляду виділяє тебе з натовпу, а правильно підібраний склад робить носіння більш комфортним. Обирай той дизайн, що найкраще показує твою суть і зроби свій повсякденний лук досконалим навіть в умовах карантину.

Максимум комфорту

Маска FuckTheVirus пошита з синтетичного матеріалу нового покоління Біфлексу. Він міцний та еластичний, не токсичний, не викликає алергію і витримує до півсотні циклів прання. Крім того, цей матеріал не потребує прасування, а прати його рекомендується при 30 градусах. При цьому внутрішня частина маски зроблена зі 100% котону, тому вона не парить і не натирає.

 

Дихай легко

У цій масці ти можеш ходити по вулиці, за покупками і перебувати в громадських місцях. Вона повністю закриває рот та ніс, дозволяючи при цьому вільно дихати. І водночас захищає тебе від пилу та всіляких дрібних частинок, що знаходяться у повітрі.

Підтримай наших!

Маски FuckTheVirus виробляються в Україні. На кращому обладнанні і з якісних матеріалів, які пройшли сертифікацію. Тому, купуючи ці маски, ти не лише можеш бути впевнений в їх надійності, а і підтримуєш національного виробника.

   

Характеристики

Загальні характеристики

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Маска FuckTheVirus Alien M/L