Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова поверхня Logitech G840 XL LOL L943-000457

Код:697897
Є в наявності
Ігрова поверхня Logitech G840 XL LOL L943-000457 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Грайте в повну силу

Запалюйте на повну котушку зі спеціальною поверхнею, прикрашеної зображенням групи в повному складі, включаючи нову зірку - Серафіну!

Забудьте про обмеження

Завдяки збільшеній поверхні Logitech G840 надає додатковий ігровий простір. Забудьте про маленькі килимки і пов'язані з ними обмеження.

Поверхня для максимальної продуктивності

Ігрові миші працюють на такій поверхні з високою точністю, без збоїв та затримок, оскільки датчик оптимальним чином синхронізує хід курсора з рухами миші навіть при швидкому її переміщенні.

 

Відчуйте кожен рух миші

Килимок забезпечує чіткий тактильний відгук, дозволяючи відчути кожен рух миші. Ви швидко навчитеся правильно розподіляти зусилля для точного виконання потрібних рухів — від блискавичних маневрів до ретельно вивірених дій на низькій швидкості.

Стійка гумова основа

У деяких іграх потрібно часто виконувати швидкі рухи, що повторюються при низькому рівні чутливості миші. Завдяки гумовій підкладці килимок навіть при інтенсивних маніпуляціях подібного роду лежить рівно та нерухомо, а миша плавно ковзає по всій поверхні. Поверхня Logitech G840 має невелику товщину (всього 3 мм), тому вона щільно прилягає до стільниці і не зрушується під напором миші та клавіатури.

Згорнув - і в дорогу

Килимок Logitech G840 виготовлений з міцного та еластичного матеріалу. Його можна швидко та легко згорнути і покласти в чохол, що входить до комплекту. Беріть його з собою і розташовуйтесь з комфортом за будь-яким комп'ютером.

Характеристики

Основні характеристики

Робоча поверхня
Застосування
Вологостійкість

Ні

Додаткові характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

900 х 400 х 3 мм

Комплектація

Килимок для миші

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ігрова поверхня Logitech G840 XL LOL L943-000457