Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонний комбайн Kenwood FDP 302 SI

Код:675534
Немає в наявності
Кухонний комбайн Kenwood FDP 302 SI фото
Кухонний комбайн Kenwood FDP 302 SI фото
cashback iconКешбек 27 ₴
2 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

МІНІАТЮРНИЙ КОМБАЙН

Невеликий прилад з великими можливостями. Саме так легко однією фразою описати кухонний комбайн Kenwood FDP 302 SI купити який можна в нашому онлайн-магазині. Завдяки скромним розмірам комбайна, його не важко розмістити на найменшій кухні. При потужності в 800 Ват прилад з легкістю здатен впоратися з базовими завданнями по змішуванню або подрібненню. Все що потрібно зробити – помістити продукти в чашу об'ємом 2,1 літра. Прямо через горловину в верхній її частині. Інгредієнти можна додавати навіть під час їх обробки, не вимикаючи комбайн ні на секунду. Це абсолютно безпечно і зручно.

 

ПОТУЖНІСТЬ, ШВИДКІСТЬ, ЕКОНОМІЧНІСТЬ

Прилад працює на 2-х швидкостях або в імпульсному режимі змішування. Імпульсний режим з короткочасними паузами не дає продуктам залишитися на стінках, дрібні шматочки знову осідають на дні чаші. Все це дозволяє створювати рівномірні суміші різної консистенції, а також справлятися з перемішуванням густих фаршів і, звичайно, приготувати різноманітні салати на ваш смак. Важливою перевагою є порівняно низька витрата енергії. Просто тому, що на всі операції витрачається мінімальна кількість часу.

 

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Ви можете в будь-який момент змінити конфігурацію кухонного комбайна і підготувати його для нових завдань. Для цього не потрібно буде щось докуповувати. Все, що може знадобитися, вже входить в стандартну комплектацію: ніж-подрібнювач (подрібнює найтвердіші продукти буквально за один оборот леза), насадка для збивання (яйця, рідкі інгредієнти, пюре та ін.), диск для натирання і шинкування (виконує ті ж функції, що і терка, але набагато швидше і без зусиль з вашого боку). Також є місткий блендер і навіть цитрус-прес, використовуючи який ви зможете майже миттєво отримати порцію соку з натуральних фруктів або овочів.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

1,5 л

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість швидкостей

2

Основні функції

Нековзкі ніжки

Імпульсний режим

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Пластик

Матеріал блендера

Пластик

Колір
Вага
Габарити (ВхШхГ)

36,5 x 19 x 20 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера