Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонна машина Bosch MUM59N26CB

Код:703005
Немає в наявності
Кухонна машина Bosch MUM59N26CB фото
Кухонна машина Bosch MUM59N26CB фото
Кухонна машина Bosch MUM59N26CB фото
Кухонна машина Bosch MUM59N26CB фото
Кухонна машина Bosch MUM59N26CB фото
Кухонна машина Bosch MUM59N26CB фото
Кухонна машина Bosch MUM59N26CB фото
cashback iconКешбек 153 ₴
15 339

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кухонна машина Bosch MUM59N26CB

  • Чудові результати: дуже потужний двигун 1000 Вт підходить для замішування навіть важкого тіста, великих об'ємів та змішування.
  • Велика чаша 3,9 л із нержавіючої сталі: зі спеціальною внутрішньою формою для оптимального приготування тіста. (До 2,7 кг тіста для тортів або 1,9 кг дріжджового тіста).
  • 3D планетарний принцип обертання: насадки обертаються відразу у трьох напрямках за планетарним принципом - жодних залишків на дні та стінках чаші та домішування руками.
  • 7 швидкісних режимів роботи плюс імпульсний режим.
  • Автопарковка насадок: насадки завжди зупиняються у зручному положенні для їх вилучення.
 

Дуже потужний мотор подолає будь-яке завдання

Хочете готувати і випікати на високому рівні? Завдяки дуже потужному двигуну ви можете втілити свої ідеї випічки та готування без проблем. Мотор забезпечує як просте замішування важкого тіста - дріжджового чи бісквітного з великим обсягом інгредієнтів, так і швидке змішування.

 

Велика чаша для оптимального приготування

Неможливо визначити ідеальну чашу лише за її розміром. Для досягнення найкращих результатів внутрішня форма чаші та насадки щільно прилягають одна до одної. Високоякісна чаша з нержавіючої сталі об'ємом 3,9 л підходить для невеликих порцій, а також для легкої обробки до 2,7 кг суміші для випічки та 1,9 кг дріжджового тіста.

 

ЗD Планетарне обертання

3D планетарний принцип обертання: кондитерські насадки обертаються відразу у трьох напрямках за планетарним принципом - для якісного, ефективного та рівномірного замісу та збивання, наче ви робите це руками. Жодних залишків на дні та стінках чаші, тільки еластичне тісто, тугі білки та повітряні креми.

 

7 швидкісних режимів роботи плюс імпульсний режим

Завдяки 7 індивідуальним налаштуванням швидкості ваші страви будуть приготовані швидко та просто - ви легко і точно зможете підібрати потрібну швидкість для кожної насадки. Потрібно ще більше швидкості при змішуванні інгредієнтів? Спробуйте імпульсний режим та насолоджуйтесь результатом.

 

Автоматичне паркування насадок

Автопаркування насадок: насадки завжди зупиняються у зручному положенні для їх вилучення.

 

Для ідеальних результатів

Ваші кулінарні шедеври заслуговують на професійне виконання. Професійні кондитерські насадки - вінчик з силіконовою накладкою, об'ємний вінчик (цільнометалевий) з регулюванням за висотою, і посилений гак для тіста, придатні для миття в у посудомийній машині.

 

Гак для змішування легко рухається одним натисканням кнопки

Зміна насадок для змішування має бути максимально зручною. Система EasyArmLift забезпечує додатковий комфорт для ваших ідей приготування їжі та випічки. Просто натисніть кнопку і EasyArmLift підніметься насадку самостійно. Це не лише просто, а й дуже швидко.

 

Легке очищення

Миття посуду після приготування забирає багато часу. Тепер ви можете насолоджуватися комфортом навіть після приготування улюблених страв. Аксесуари кухонної машини можна мити у посудомийній машині, що заощадить ваш час.

 

Гумові ніжки для стабільного положення

Максимальна безпека під час приготування. Гумові ніжки гарантують додаткову стійкість вашої кухонної машини та захищають від ковзання. Всі механізми приховані, тому ви можете насолоджуватися високими стандартами безпеки.

 

Зручне зберігання кабелю

Провід приладу не повинен бути на увазі. Завдяки технології EasyStorage це можливо. Просто трохи потягніть кабель на себе, і він автоматично затягнеться в корпус приладу. І ви можете використовувати більше місця на кухні як робоча зона або зона зберігання.

 

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

Ні

Додаткова інформація

Електронне регулювання швидкості; 3D планетарна система обертання насадок; Захист від перегріву; Захист від випадкового включення; LED індикатор роботи машини

Експлуатація

Тип управління

Механічний

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Збивання

Замішування тіста

Імпульсний режим

Планетарне обертання

Шинкування

Рівень шуму

76 дБ

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Нержавіюча сталь

Колір
Вага
Вага в упаковці

7 кг

Габарити (ВхШхГ)

28,2 х 28 х 27,1 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

35,2 х 40 х 40 см

Комплектація

Кухонна машина; Віночок для збивання; Віночок-мішалка для замішування легкого тіста; Гак для замісу густого тіста; Сумка для зберігання віночків/гака та дисків шатківниці; Шинковка з 4-ма дисками; Кришка на чашу машини з отвором для завантаження інгредієнтів; Чаша з нержавіючої сталі; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера