Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонна машина Kenwood KHC29.H0BK

Код:675044
Немає в наявності
Кухонна машина Kenwood KHC29.H0BK фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.H0BK фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.H0BK фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.H0BK фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.H0BK фото
-20%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 79 ₴
7 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кухонна машина Kenwood KHC29.H0BK

Комбайн Kenwood KHC 29.H0 BK – багатофункціональна кухонна машина, яка чудово підходить для повсякденного використання. Як і всі кухонні машини Kenwood, вона відрізняється високоякісними, перевіреними компонентами та низкою практичних рішень. І широким функціоналом. Цей комбайн ретельно працюватиме для вас, ідеально змішуючи, замішуючи, збиваючи і обробляючи інгредієнти, необхідні для створення чудових страв, хліба, тортів та випічки. Готуйте легко та смачно з Kenwood KHC 29.H0 BK.

 

Потужний та універсальний

Оснащений цифровим двигуном потужністю 1000 Вт і набором додаткових аксесуарів, Kenwood Prospero Plus полегшує завдання з приготування страв і прискорює процеси. У комплекті з комбайном йдуть насадки для збивання та замішування тіста, скляний блендер об’ємом 1,6 літра та фуд-процесор з різними дисками для нарізання овочів або фруктів. Тому з його допомогою ви зможете з легкістю приготувати що завгодно.

 

Ідеальне змішування

Любите пишну та ароматну випічку? Prospero Plus теж. Ця кухонна машина використовує технологію планетарного замішування, завдяки якій всі інгредієнти будуть ретельно та рівномірно перемішані. А ваше тісто для піци, булочок або домашнього хліба вийде чудовим.

 

Плавно або швидко?

Легко регулюйте швидкість змішування або збивання за допомогою зручної ручки, щоб домогтися потрібного вам результату. Усього доступно 5 швидкостей та імпульсний режим, який задіює найвищу потужність і легко перемішує навіть дуже тверді або заморожені продукти в однорідну масу. Від найлегшого суфле до найщільнішого тіста – використовуйте тільки ту потужність, яка вам потрібна.

 

Сталева чаша на 4,3 л

Ця модель комплектується чашею з нержавіючої сталі значним об'ємом 4,3 літра. У ній можна змішувати компоненти навіть на високій швидкості, без ризику забризкати все навколо. І при цьому дозволяється мити у посудомийній машині.

 

Компактний розмір

Завдяки досить скромним як для кухонного комбайна габаритам, цей апарат прекрасно підходить навіть для невеликих кухонь.

 

Безпечний у використанні

Готуйте свої кулінарні шедеври, не відволікаючись ні на що. Завдяки функції блокування, що запобігає запуску машини після підняття голівки, ви будете завжди у безпеці, а нековзкі ніжки допоможуть запобігти зсуву кухонної машини навіть під час інтенсивної роботи.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

1,5 л

Експлуатація

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Збивання

Замішування тіста

Подрібнення

Імпульсний режим

Віджимання соку

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Метал

Матеріал блендера

Пластик

Колір
Вага
Вага в упаковці

12 кг

Габарити (ВхШхГ)

29,2 х 32,5 х 25 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

40,5 х 75,5 х 38,5 см

Комплектація

Кухонна машина; Захисна кришка; Чаша; К-подібна насадка; Гак для тіста; Вінчик; Цитрус-прес; Фуд-процесор; Скляний блендер; Інструкція; Гарантія 5 років

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера