Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонна машина Kenwood KHC29.P0BK

Код:675761
Немає в наявності
Кухонна машина Kenwood KHC29.P0BK фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.P0BK фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.P0BK фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.P0BK фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.P0BK фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.P0BK фото
cashback iconКешбек 114 ₴
11 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ВЕЛИКИЙ ПОТЕНЦІАЛ

Перевагами даної моделі є невеликі розміри і мала вагу пластикового корпусу при високій потужності (1000 Ват), а також вражаючий функціонал. Порадує покупців і цілком доступна ціна Kenwood KHC 29.P0 BK Prospero Plus, за якою ви можете замовити кухонну машину в нашому онлайн-магазині. Порівнянна за габаритами зі стаціонарним блендером, Kenwood KHC 29.P0 BK має в розпорядженні для роботи містку чашу (з кришкою), розраховану на 4,3 літра. Чаша дозволяє за раз обробляти продукти на декілька порцій страв. Електронна система контролю швидкості забезпечує плавне змішування продуктів, а також виключає перегрів мотора під час тривалої роботи під навантаженням.

 

НАБІР ЗМІННИХ НАСАДОК

Як і годиться кухонній машині, Kenwood KHC 29.P0 BK створена універсальною і являє собою багатозадачний кулінарний комплекс. У разі необхідності, її можна використовувати для заміни декількох побутових приладів, просто змінюючи насадки, які включено до стартової комплектації. До 3-х приводів ви зможете підключити м'ясорубку, цитрус-прес, фуд-процесор, соковижималку або скляний блендер.

 

М'ЯСОРУБКА

Повнофункціональний електроприлад, що дозволяє за лічені хвилини приготувати фарш зі свіжого м'яса. Насадка підключається до верхнього приводу, дуже зручна і повністю безпечна при використанні.

 

ЦИТРУС-ПРЕС

Використовується для отримання свіжого соку з однієї половинки свіжих м'яких фруктів., Таких, наприклад, як апельсини і лимони.

 

СОКОВИЖИМАЛКА

Для отримання щодо великого обсягу соку на декілька порцій напоїв. Помістіть продукти в горловину і на виході отримаєте готовий напій. Центріфужна схема забезпечує високу швидкість роботи.

 

ФУД-ПРОЦЕСОР

Використовується для подрібнення і шинкування твердих продуктів і оснащений для цього чудовим ножем з нержавіючої сталі власним комплектом насадок (3 диски).

 

БЛЕНДЕР

Підключіть до верхнього приводу і змішуйте продукти, готуйте напої під місткою скляній чаші. Як і всі інші насадки, даний аксесуар працює від мотора самої машини, не потребуючи додаткового живлення.

 

СТАНДАРТНІ НАСАДКИ

Також є стандартні насадки: К-подібна (у формі логотипу Kenwood) для перемішування, вінчик для збивання і гак для замішування густого тіста.

Характеристики

Загальні характеристики

Експлуатація

Тип управління

Електронний

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Збивання

Замішування тіста

Подрібнення

Імпульсний режим

Віджимання соку

Планетарне обертання

Приготування фаршу

Шинкування

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Метал

Матеріал блендера

Скло

Колір
Вага
Вага в упаковці

16,9 кг

Габарити (ВхШхГ)

29,2 х 32,5 х 25 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

72 х 43 х 37 см

Комплектація

Кухонна машина; Захисна кришка; Чаша; К-образна насадка; Крюк для тіста; Вінчик; Цитрус-прес; Фуд-процесор; Скляний блендер; Соковижималка; М'ясорубка; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження