Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонна машина Kenwood KVC 3110 S

Код:675045
Немає в наявності
Кухонна машина Kenwood KVC 3110 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3110 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3110 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3110 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3110 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3110 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3110 S фото
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Kenwood kvc 3110 - ваша «права рука» на кухні

Кожна господиня погодитися, що під час приготування вечері для всієї родини або компанії друзів, дуже добре мати поруч пару-трійку помічників, які полегшать роботу і прискорять сам процес. А що якщо це буде один, але дуже корисний і ефективний помічник? Вашій увазі представляємо кухонну машину Kenwood KVC 3110 S Chef – ваш особистий ас в кулінарних справах! Завдяки потужності в 1000 Вт вона впорається з будь-яким поставленим вами завданням.

 

Металева чаша

Чаша кухонної машини KVC 3110 S Chef виготовлена з металу, що гарантує тривалість її служби і гарний зовнішній вигляд. У ній дуже зручно збивати, змішувати і перемішувати інгредієнти. Завдяки обсягу в 4,6 літра, ви можете без проблем готувати страви своїм близьким кожен день.

Комфортна експлуатація

Крім того, що кухонна машина Kenwood KVC 3110 S Chef надійна і функціональна, вона ще й комфортна в експлуатації. Щоб змінити швидкісний режим роботи пристрою (всього 8 швидкостей з плавним переходом і імпульсний режим), досить скористатися спеціальним регулятором на бічній панелі. Всі насадки (к-образна, вінчик, гак для тіста і блендер) надійно кріпляться до кухонної машини. Якщо є охота, ви можете придбати додатково більше 20-ти насадок, зробивши свою кухонну машину просто ідеальним помічником в готуванні!

 

Насадка-блендер

Ця насадка по функціональності ідентича до стаціонарного блендера. Встановивши її на верхній вал кухонної машини, ви з легкістю зможете приготувати коктейлі, соуси, смузі, просто подрібнити інгредієнти і багато іншого. Обсяг Блендерної чаші кухонної машини Kenwood KVC 3110 S Chef становить 1,5 літра.

 

Насадка-вінчик

Кухонна машина Kenwood KVC 3110 S Chef в своїй комплектації має насадку-вінчик. З її допомогою ви без особливих зусиль зможете збити яєчні білки в пишну піну, приготувати мус або тісто для млинців та інше. Сталеві прути вінчка здатні збити навіть одне яйце в чаші кухонної машини.

 

К-образна насадка

К-образна насадка – аксесуар виготовлений з міцного сплаву у вигляді фірмового знака Британської компанії Kenwood. Вона ідеально підходить для замішування пісочного тіста, виготовлення паштетів і навіть для приготування картопляного пюре. К-образна насадка стане вашою улюбленою насадкою.

 

Насадка гак для тіста

Одна з найбільш популярних насадок у любителів домашньої випічки – гак для тіста. Встановивши даний аксесуар ви з легкістю замісите тісто практично будь-якої консистенції, від пишного для хліба до міцного для вареників. З цією насадкою ви завжди будете впевнені в кінцевому результаті вашої випічки.

 

Додаткові аксесуари

До комплектації кухонної машини Kenwood KVC 3110 S Chef також входить захисна кришка на основну чашу, і зручна лопатка. Захисна кришка допоможе вам уникнути розбризкування інгредієнтів під час роботи кухонної машини. А за допомогою лопатки, яка має заокруглену форму, ви зможете отримати з чаші все, до останньої «крихти».

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

1,5 л

Експлуатація

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Імпульсний режим

Планетарне обертання

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Метал

Колір
Вага
Вага в упаковці

12,4 кг

Габарити (ВхШхГ)

30 х 40 х 27,5 см

Комплектація

Кухонна машина; Захисна кришка; К-подібна насадка; Гак для замішування тіста; Вінчик; Блендер; Гарантія 5 років

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера