Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Квадрокоптер DJI Mavic 3E

Код:711412
Очікується
Квадрокоптер DJI Mavic 3E фото
Квадрокоптер DJI Mavic 3E фото
Квадрокоптер DJI Mavic 3E фото
Квадрокоптер DJI Mavic 3E фото
Квадрокоптер DJI Mavic 3E фото
Квадрокоптер DJI Mavic 3E фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-12%
Вигода 20 000 ₴
cashback iconКешбек 1 449 ₴
164 999
144 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Професійний дрон на кожен день

Mavic 3 Enterprise Series переосмислює галузеві стандарти для малих комерційних дронів. Завдяки механічному затвору, камері з 56-кратним зумом та RTK-модулю, що забезпечує точність до сантиметрів, Mavic 3E виводить картографування та ефективність місій на нові висоти. Для місій пожежогасіння, пошуково-рятувальних робіт, інспекцій і нічних операцій пропонується тепловізійна версія.

  • Компактний та портативний
  • Ширококутна CMOS-камера 4/3 [1]
  • 56-кратний гібридний зум
  • Максимальна тривалість польоту 45 хвилин [3]
  • Передача даних DJI O3 Enterprise
  • RTK-позиціонування на сантиметровому рівні [4]
  • Гучномовець [4]
 

Компактний і портативний

Обтічний і компактний Mavic 3 Enterprise Series можна носити в одній руці й розгортати в будь-яку мить. Він створений для виконання тривалих місій та ідеально підходить як для пілотів-початківців, так і для досвідчених операторів.

 

Швидкісні місії

Ширококутний 4/3 CMOS-датчик Mavic 3E з роздільною здатністю 20 Мп оснащено механічним затвором для запобігання розмиття під час руху. Він підтримує швидку зйомку з інтервалом 0,7 секунди. Виконуйте картографічні місії з надзвичайною ефективністю без необхідності наземних контрольних точок.

 

Покращена робота за низької освітленості

Ширококутна камера Mavic 3E має великі пікселі розміром 3,3 мкм, які разом із інтелектуальним режимом в умовах низької освітленості забезпечують значно кращу якість зйомки.

 

Фокусування та пошук

І Mavic 3E, і Mavic 3T оснащені 12-Мп зум-камерою з можливістю 56-кратного гібридного зуму, що дає змогу розгледіти найважливіші деталі здалеку.

 

Витривалі акумулятори

45-хвилинний запас тривалості польоту дає змогу охоплювати більшу територію під час кожної місії, знімаючи до 2 квадратних кілометрів за один політ. [3][5]

  • Максимальна тривалість польоту 45 хвилин [3]
  • Площа за один політ 2 квадратних кілометри [5]

Швидко заряджайте батареї за допомогою зарядного пристрою потужністю 100 Вт або заряджайте безпосередньо через дрон за допомогою швидкої зарядки на 88 Вт.

  • Зарядний концентратор 100 Вт
  • Зарядка через коптер 88 Вт
 

Передача зображень наступного покоління

Чотирьохдіапазонна антена O3 Enterprise Transmission забезпечує більш стабільне з’єднання у складних умовах.

 

Всеспрямоване зондування для безпечного польоту

Оснащений ширококутними лінзами з усіх боків для всебічного уникнення перешкод без сліпої зони. Регулювання сигналізації наближення та гальмівного шляху залежно від вимог місії [6].

Advanced RTH (повернення на точку старту) автоматично планує оптимальний маршрут додому, заощаджуючи енергію, час та нерви.

APAS 5.0 забезпечує автоматичну зміну маршруту навколо перешкод, щоб літати спокійніше [7].

 

DJI RC Pro Enterprise [8]

Портативний пульт дистанційного керування з екраном високої яскравості 1000 ніт для чіткої видимості під прямими сонячними променями, вбудованим мікрофоном для чіткого зв’язку та швидкою зарядкою 65 Вт за 1,5 год.

 

Гучномовець [4]

Трансляція Вашого повідомлення з повітря з функцією перетворення тексту на мову, зберігання аудіо та циклічного відтворення для підвищення ефективності пошуку й порятунку.

 

RTK-модуль [4]

Досягнення сантиметрової точності завдяки RTK та підтримці мережевої RTK, користувацьких мережевих RTK-сервісів та мобільної станції D-RTK 2.

 

Мобільна станція D-RTK 2 [4]

D-RTK 2 Mobile Station — це модернізований високоточний GNSS-приймач DJI, який підтримує всі основні глобальні супутникові навігаційні системи, забезпечуючи диференціальні поправки в реальному часі, які генерують дані позиціонування на сантиметровому рівні для підвищення відносної точності.

 

DJI Pilot 2

Оновлений польотний Enterprise-інтерфейс розроблено для підвищення ефективності пілотування та безпеки польотів. Чітке відтворення деталей польоту та навігаційної інформації з підтримкою різних типів маршрутів покращує користувацький досвід.

 

DJI FlightHub 2

Комплексне хмарне керування операціями безпілотників для парку з підтримкою анотацій у реальному часі та хмарного картографування. Ефективне управління інспекційними операціями за допомогою планування маршрутів й управління місіями.

 

DJI Terra

Повнофункціональне картографічне програмне забезпечення для всіх етапів роботи, від планування місії до оброблення 2D і 3D-моделей.

 

DJI Thermal Analysis Tool 3.0

Аналізуйте, коментуйте та обробляйте зображення, отримані M3T за допомогою DTAT 3.0, щоб виявити температурні аномалії під час інспекцій.

 

1. Доступно лише для Mavic 3E.
3. Виміряно на рівномірній швидкості 32,4 км/год на рівні моря в безвітряному середовищі. Тільки для довідки. Будь ласка, зверніть увагу на додаток DJI Pilot 2, щоб отримати поради щодо зворотного рейсу під час фактичного польоту.
4. Аксесуари продаються окремо.
5. При GSD 5 см, з коефіцієнтом переднього перекриття 80%, коефіцієнтом бокового перекриття 60% і швидкістю польоту 15 м/с.
6. Будь ласка, не літайте в погану погоду, наприклад сильний вітер (швидкість вітру 12 м/с і вище), сніг, дощ, блискавка, туман тощо. Не літайте на висоті понад 6000 метрів. Не літайте при температурі нижче -10° C (14° F) або вище 40° C (104° F). Не злітайте з рухомих поверхонь (наприклад, рухомих автомобілів, човнів). Щоб забезпечити належну роботу системи візуального позиціонування, не літайте в місцях із дзеркальним відображенням, таких як вода чи сніг, і літайте в добре освітленому середовищі, коли сигнали GNSS слабкі. Низьке навколишнє освітлення може призвести до неправильної роботи системи зору. Зверніть увагу на безпеку польотів під час польотів поблизу джерел електромагнітних перешкод. До поширених джерел електромагнітних перешкод належать високовольтні лінії електропередач, високовольтні станції передачі, радіолокаційні станції, базові станції стільникового телефону, телевізійні вежі, точки доступу Wi-Fi, маршрутизатори, пристрої Bluetooth тощо.
7. Підтримується лише в ручному режимі польоту. Рекомендується дотримуватися обережності під час польотів у небезпечних середовищах.
8. Наразі доступно лише при покупці серії DJI Mavic 3 Enterprise.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кіількість гвинтів
Максимальна швидкість польоту
Максимальний час польоту
Захист гвинтів

Ні

Складана конструкція

Так

Управління

Тип управління
Тип зв'язку
Підтримка ОС

iOS

Android

Відео та фотозйомка

Наявність камери

Так

Роздільна здатність матриці

20 Мп

Режим фото

Так

Роздільна здатність відеозйомки
Стабілізатор зображення

Так

Підтримка карт пам'яті

До 2 Тб

Зручність користування

Управління з відео (FPV)

Так

Повернення на точку

Так

GPS

Так

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Po 4S

Ємність аккумулятору

Габарити, комплектація

Вага

915 г

Габарити

В складеному стані (без пропелерів): 221 х 96,3 х 90,3 мм; В розкладеному стані (без пропелерів): 347,5 х 283 х 107,7 мм

Комплектація

Квадрокоптер; Зарядний пристрій; ПДУ; Інструкція

Колір

Темно-сірий

Найпопулярніші запити в категорії Квадрокоптер DJI Mavic 3E