Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків7
Питання-відповіді1

Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro

Код:633188
Архiв
Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro video preview
Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro фото
Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro фото
Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro фото
Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro фото
Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro фото
Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro фото
Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-10%
Вигода 5 250 ₴
cashback iconКешбек 454 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дрон DJI Mavic 2 Pro

Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro увібрав кращі риси Phantom 4 PRO і Mavic. Дрон призначений для подорожей без нічого, адже в зібраному стані його довжина лише трохи перевищує 21 см. Оновлений мотор і пропелери менше шумлять, а вдосконалені льотні характеристики дозволяють добиратися до важкодоступних місць.

Можливості зйомки DJI Mavic 2 Pro

Якість картинки, наближене до зйомки на дзеркальну камеру - про це власники перших дронів могли тільки мріяти. DJI пішли ще далі, вмістивши матрицю формату 1 "в мініатюрний форм-фактор. Mavic 2 Pro знімає відео в 4К-форматі і робить фотографії розміром 5472 × 3648 пікселів. Максимальна роздільна здатність становить 20MP, за рахунок чого забезпечується отримання різких і чітких кадрів.

Hassellblad

У розробці коптера брала участь компанія Hassellblad. Ці камери відомі своїм знаковим ергономічним дизайном, безкомпромісною якістю зображення і шведською майстерністю. Спільно розроблена з Hasselblad після двох років безперервних досліджень, камера Hasselblad L1D-20c, якою оснащений Mavic 2 Pro, має 1-дюймовим CMOS-сенсором і унікальною технологією Hasselblad Natural Color Solution (HNCS). Система допомагає користувачам захоплювати чудові 20-мегапіксельні знімки в приголомшливих деталях кольору.

Льотні характеристики

Кварокоптер Mavic 2 Pro може розвивати швидкість до 72 км / ч. Максимальна висота польоту - 6000 метрів. Рівня заряду батареї вистачає для зйомки протягом 31 хвилини. Багато стільки ж становить час зависання в одній точці. Коли живлення добігає кінця, інтелектуальна система повідомляє про це користувачеві і автоматично відправляє дрон до місця зльоту, за рахунок чого попереджається ймовірність краху пристрою. Оновлена ​​система позиціювання забезпечує плавність, рівність польоту.
Квадрокоптер оснащений фронтальними, задніми, верхніми, нижніми і бічними сенсорами. Виявлення стін, дерев і осіб займає менше секунди. Крім того, сенсори здатні побачити об'єкти з поверхнею, що відбиває.

Функції і режими

Квадрокоптер останнього покоління орієнтований як на професіоналів, так і початківців пілотів. Вбудовані інтелектуальні функції дозволяють з легкістю створювати кінематографічні кадри. DJI Mavic 2 Pro підтримує популярні функції, взяті від попередніх моделей, а також кілька нових.

Гиперлапс

Модель позбавляє від необхідності самостійно обробляти отриманий матеріал. Зображення стабілізуються, і готовий таймлапс автоматично завантажується в інтернет. Ви також можете створити каталогу маршрутів, щоб при потребі повторювати їх. Гіперлапси створюються по колу, точкам або у автономному режимі.

Панорама

Дрон створює чотири види панорам: сферичну, горизонтальну, вертикальну і 180 градусів. Збірка фотографій відбувається автоматично, одночасно зйомка проводиться в максимальній якості.

Режими зйомки

Передбачено кілька траєкторій польоту. Зокрема, Mavic 2 Pro підтримує режими «Бумеранг» і «Астероїд», відомі користувачам за попередніми моделями дронів. Для зйомки в умовах низької освітленості призначена опція HyperLight, що знижує рівень перешкод і колірних спотворень.

ActiveTrack 2.0.

Оновлена система стеження. В її основу покладено створення тривимірних карт навколишнього середовища. Штучний інтелект автоматично вибудовує траєкторію рухомих об'єктів, коли між ними і камерою виявляються перешкоди. Зокрема, це дозволить розрахувати, в якому місці з'явиться сховався за поворотом автомобіль. Ще одне нововведення - відстеження швидких об'єктів, що переміщаються зі швидкістю до 72 км / ч.

OcuSync 2.0.

Зміни торкнулися і софта. Технологія передачі відео OcuSync 2.0 дозволяє транспортувати відзнятий контент в FullHD-дозволі на відстані до 8 км, зберігаючи його якість і попереджаючи виникнення перешкод. Система підтримує два діапазони частот (2,4 і 5,8 ГГц), перемикання між якими відбувається автоматично.


 

Сумісні пристрої c дроном DJI Mavic 2 PRO

Контроль за польотом здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування. Як і сам дрон, він відрізняється компактними габаритами. Дальність передачі сигналів досягає 8000 м. Передбачено USB-порти для підключення смартфона або планшета. Оригінальна додаток DJI GO 4 дозволяє задавати маршрут і регулювати налаштування одним натисканням на екран. Складаний квадрокоптер підтримує перегляд відео в режимі реального часу. Матеріал може відображається не тільки на екрані мобільного пристрою, але і в окулярах віртуальної реальності DJI Goggles RE. Затримка сигналу не перевищує 120 - 130 мс, а швидкість транспортування даних становить 40 Мбіт / с.


 

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кіількість гвинтів
Максимальна висота польоту
Максимальна швидкість польоту
Максимальний час польоту
Захист гвинтів

Ні

Складана конструкція

Так

Особливості

Система сенсорів: виявлення перешкод в декількох напрямках; Система передачі відео: OcuSync 2.0; Стабілізація: по 3 осях (поперечна, поздовжня і вертикальна); ActiveTrack 2.0.

Управління

Тип управління
Тип зв'язку
Підтримка ОС

iOS

Android

Радіус дії пульта ДУ
Тип живлення пульта управління

Аккумулятор

Відео та фотозйомка

Наявність камери

Так

Роздільна здатність матриці

20 Мп

Режим фото

Так

Роздільна здатність відеозйомки
Стабілізатор зображення

Електронний трьохосьовий

Підтримка карт пам'яті

До 128 Гб

Зручність користування

Дистанційне керування положенням камери

Так

Управління з відео (FPV)

Так

Проходження за оператором

Так

Проходження за об'єктом

Так

Автопілот

Так

Повернення на точку

Так

Автоматичний обліт перешкод

Так

GPS

Так

Датчики

Акселерометр

Гіроскоп

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Po 4S

Ємність аккумулятору

Габарити, комплектація

Вага

907 г

Габарити

322 × 242 × 84 мм

Комплектація

Квадрокоптер х 1; Пульт керування х 1; Інтелектуальна батарея х 1; Зарядний пристрій х 1; Силовий кабель х 1; Пропелери (пара) х 3; Кабель RC (Lightning) х 1; Кабель RC (Micro USB) х 1; Кабель RC (USB Type-C) х 1; Кришка підвісу х 1; Кабель зв'язку USB 3.0 Type-C х 1.Адаптер USB х 1; Кабельний слайдер RC (великий) х 1; Кабельний слайдер RC (маленький) х 2; Джойстики (пара) (На аксесуар гарантія не поширюється) х 1.

Колір

Сірий

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro