Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків14
Питання-відповіді2

Капучінатор Q.Home YGO-801 (Silver)

Код:672581
Архiв
Капучінатор Q.Home YGO-801 (Silver) фото
Капучінатор Q.Home YGO-801 (Silver) фото
Капучінатор Q.Home YGO-801 (Silver) фото
Капучінатор Q.Home YGO-801 (Silver) фото
Капучінатор Q.Home YGO-801 (Silver) фото
Капучінатор Q.Home YGO-801 (Silver) фото
Капучінатор Q.Home YGO-801 (Silver) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 3 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Капучинатор Q.Home YGO-801

Потіште себе горнятком смачного капучино або лате з пишною пінкою, не виходячи з дому. З компактним ручним капучинатором Q.Home це простіше простого. Він швидко зіб'є молоко або допоможе зробити молочний коктейль, економлячи вам сили та час. А вбудований акумулятор, 2 швидкості обертання та міцний металевий корпус роблять його корисним помічником вдома і в поїздках.

Густа пінка менше, ніж за пів хвилини

Капучинатор – це компактний та простий у використанні девайс, який всього за 20 секунд зіб'є молоко в ідеальну піну для кави, лате, капучино, змішає яйця для омлету або інгредієнти для косметичної маски. Він однаково добре працює як з гарячими, так і з холодними рідинами. Приготуйте вдома горнятко ароматного напою з густою пінкою не гірше, ніж у кав'ярні.

2 швидкості на вибір

Капучинатор Q.Home легко і швидко зробить всю роботу за вас. Потужний двигун дозволяє приладу розвивати швидкість до 13 000 обертів за хвилину, а дві швидкості обертання і всього одна кнопка для керування полегшують завдання.

Висока якість всіх елементів та просте очищення

Спіральна голівка для збивання і корпус девайса виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі. Абсолютно безпечного та довговічного матеріалу. А знімний віночок полегшує догляд за приладом. Після використання його можна легко витягти і помити під проточною водою.

Повністю автономний

Насолоджуйтесь улюбленим напоєм де завгодно – вдома, на роботі або у заміській поїздці. Q.Home YGO-801 працює від вбудованого акумулятора, а тому не залежить від розташування та наявності розеток. При цьому зарядити його можна від будь-якого джерела з USB роз'ємом – ноутбука, мережевого адаптера, портативного акумулятора.

Портативна конструкція

Збираючись з друзями на пікнік або у подорож, візьміть капучинатор з собою, щоб тішити себе і оточуючих найніжнішим капучино або прохолодним молочним коктейлем. Q.Home YGO-801 укомплектований захисною кришкою, яка надійно замикається і зберігає віночок цілим та неушкодженим в сумці, рюкзаку або валізі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення

Фізичні характеристики

Колір

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Капучінатор Q.Home YGO-801 (Silver)