Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Машинка-тріммер для одягу Deerma Lint Remover (DEM-MQ600)

Код:660066
Архiв
Машинка-тріммер для одягу Deerma Lint Remover (DEM-MQ600) фото
Машинка-тріммер для одягу Deerma Lint Remover (DEM-MQ600) фото
Машинка-тріммер для одягу Deerma Lint Remover (DEM-MQ600) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-14%
Вигода 100 ₴
cashback iconКешбек 5 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Машинка-тример для одягу Deerma Lint Remover – це справжній комплекс 2-в-1 для очищення одягу. За допомогою потужного моторчика і гострих лопатей вона легко прибирає з поверхні тканини скатані волокна і просто ворсинки, повертаючи їй гладкість та акуратний вигляд. А вбудована щітка допомагає позбутися від прилиплого волосся, шерсті тварин та різного дрібного сміття. Крім того, завдяки компактним розмірам і вбудованому акумулятору цю машинку можна запросто носити з собою в сумочці, щоб завжди виглядати охайно.

Особливості:

  • Підходить для будь-якого типу одягу
  • Потужний моторчик
  • Швидкість обертання лез до 7000 обертів за хвилину
  • Безпечна у використанні
  • До 45 хвилин автономної роботи
  • Зарядка від будь-якого джерела з USB роз'ємом

Ефективна робота

Всередині тримера Deerma Lint Remover знаходиться досить потужний моторчик, що приводить у рух гострий ніж з трьома лопатями-лезами, які і зрізають кошлатання з поверхні тканини. Швидкість їх обертання досягає 7000 обертів за хвилину, що дозволяє приладу з легкістю видаляти все зайве, залишаючи після себе лише гладку й рівну поверхню.

Ідеальна чистота

Крім ножа для видалення скатаних волокон, у верхній частині машинки передбачена спеціальна щітка для зняття з одягу шерсті та волосся. Вона прикрита ковпаком, який легко знімається простим натисканням на кнопки, розташовані по обидва боки тримера. Таким чином ви отримуєте більш ретельне очищення свого одягу за допомогою одного пристрою.

Безпечна в роботі

Щоб машинка зрізала лише зайве, обертові частини механізму прикриті фігурною сіткою з нержавіючої сталі. Вона забезпечує мінімальний зазор, дозволяючи тримеру видаляти навіть найменші кошлатання і при цьому захищає одяг від випадкового пошкодження. Крім того, сітка легко знімається, щоб можна було видалити відпрацьований матеріал і почистити леза.

Зарядка через USB

Вбудований акумулятор дозволяє Deerma Lint Remover працювати в автономному режимі до 45 хвилин, а універсальний Micro-USB роз'єм робить зарядку максимально простою. Завдяки йому тример можна будь-якої миті підживити від ноутбука, комп'ютера, звичайної телефонної зарядки або портативного акумулятора, що дуже зручно та практично.

Завжди під рукою

Ще одна перевага Deerma Lint Remover – її портативність. Завдяки невеликим габаритам, цю машинку-тример можна без проблем покласти в сумочку, рюкзак або валізу, щоб носити з собою щодня або брати у поїздки.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Потужність
Швидкість обертання
Джерело живлення
Тип роз'єму для заряджання

Micro-USB

Додаткові характеристики

Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Час зарядки

2 год

Фізичні характеристики

Вага

160 г

Габарити (В х Ш х Г)

110 х 80 мм

Комплектація

Машинка-триммер

USB-кабель

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Машинка-тріммер для одягу Deerma Lint Remover (DEM-MQ600)