Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

Портативна підставка для ноутбука MIWU (Black)

Код:640141
Очікується
Портативна підставка для ноутбука MIWU (Black) фото
Портативна підставка для ноутбука MIWU (Black) фото
Портативна підставка для ноутбука MIWU (Black) фото
Портативна підставка для ноутбука MIWU (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-33%
Вигода 100 ₴
cashback iconКешбек 1 ₴
299
199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

MIWU Xiaomi Laptop Notebook portable stand – портативна підставка для ноутбука зі складаною конструкцією, що приклеюється до корпусу пристрою. Розробники цього аксесуара подбали про те, щоб поєднати максимально компактні габарити та високу надійність.

Особливості:

  • Для лептопів з діагоналлю 12"-13"
  • Самоклеюче покриття
  • Встановлення ноутбука під кутом 8°
  • Вага – 55 грамів

Для чого це потрібно?

Підставка для ноутбука дозволяє розмістити пристрій під кутом 8° – зручним для набору тексту на клавіатурі. Також наявність вільного простору між лептопом та поверхнею, на якій він встановлений, забезпечує більш ефективне відведення тепла. Завдяки цьому ноутбук не буде втрачати продуктивність і прослужить довше.

Компактні габарити

Забудьте про незграбні та громіздкі підставки для ноутбуків, які лише займають вільне місце на вашому столі. Аксесуар від MIWU може похизуватися надзвичайною компактністю і кріпиться безпосередньо до лептопу за допомогою самоклеючої поверхні. У складеному стані товщина підставки становить всього 4,6 мм, а вага – 55 грамів.

Завжди з вами

Працюйте з лептопом в комфорті не лише вдома. Завдяки кріпленню безпосередньо до корпусу ноутбука ви ніколи не забудете взяти підставку з собою, вирушаючи у ділову поїздку або на відпочинок. Та й втратити аксесуар у такому випадку просто неможливо, адже він приклеєний до пристрою. Для надійної фіксації проклеювання необхідно здійснювати на чисту знежирену поверхню.

Стильний дизайн

Для кращих лептопів потрібні аксесуари відповідного рівня, які підкреслять їх преміальність. Як і всі пристрої екосистеми Xiaomi, підставка для ноутбука отримала продуманий дизайн, не перевантажений зайвими деталями. Аксесуар виконаний у матовому чорному кольорі і радує око плавними лініями без гострих кутів.

Характеристики

Основні характеристики

Максимальна діагональ ноутбука

13"

Колір

Фізичні характеристики

Вага

55 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Підставка для ноутбука

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків