Чи знали ви, що Пак Чой (відомий також як Бок Чой або Бак Чой) культивується в Китаї більше 5000 років? Це підвид листової китайської капусти! Він відіграв значну роль в традиційній китайській кухні і медицині. Сьогодні це основний продукт багатьох азіатських і американських рецептів. Унікальний смак Пак Чой робить його особливо чудовим для запікання, тушкування і супів. Також можна насолоджуватися сирим смаком цієї рослини!
Наповніть вашу кухню, вітальню або робочий кабінет життям. Встановивши картриджі в систему розумного саду Click & Grow Smart Garden (продається окремо), вже через 1-2 тижні ви будете милуватися першими паростками.
Пак Чой - це термочутлива рослина, найкраще росте при температурі близько 24 ° С. Ви можете почати збір рослини за один місяць, відібравши зовнішні листя розміром з дитячі листочки - не переживайте, рослина дасть ще більше. Збирають урожай поступово, поки рослині не виповниться близько 40 днів. Як варіант, ви можете зібрати всю рослину через місяць після посадки. Тільки пам'ятайте - не дозволяйте Пак Чою старіти більш ніж на два місяці.
Фірмові картриджі можуть похизуватися не лише добірним насінням, а і якісним ґрунтом. Його структура забезпечує оптимальний розподіл вологи для пророщування рослин, а тому ви будете впевнені у результаті. До того ж, відсутність пестицидів, гормонів та ГМО є важливим фактором безпечного використання в кулінарних і косметичних цілях.
Не містить пестициди, гормони та ГМО
Насіння та якісний грунт
Фірмовий аксесуар від виробника
200 х 200 х 70 мм
Змінний картридж
Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера