Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Змінний картридж Click&Grow Зелений салат 7731

Код:691678
Є в наявності
Змінний картридж Click&Grow Зелений салат 7731 фото
Змінний картридж Click&Grow Зелений салат 7731 фото
Змінний картридж Click&Grow Зелений салат 7731 фото
Змінний картридж Click&Grow Зелений салат 7731 фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Новинка
cashback iconКешбек 5 ₴
599
Колір
Experimental фото
Зелена цибуля фото
Зелений салат фото
Перець чилі фіолетовий фото
Петрушка фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Просте садівництво

Салат - листовий овоч, який є багатим джерелом вітаміну А і вітаміну К. Крім того, салат володіє протизапальними властивостями, знижує рівень холестерину, допомагає контролювати занепокоєння і володіє багатьма антиоксидантними властивостями. Доведено, що в салаті Click & Grow рівень антиоксидантів в 3 рази вище, ніж в свіжому салаті, зробленому на гідропоніці, і в 2 рази вище, ніж в салаті в пакетах, який продається на полицях супермаркетів. Вирощування салату в вашому домашньому саду - один з здорових варіантів!

 

Особливості:

  • Зелений салат - відмінне джерело вітамінів і антиоксидантів.
  • Зелений салат містить вітамін С, який захищає імунну систему і бореться з вільними радикалами
  • У салаті присутній зеаксантин, специфічний антиоксидант для очей, який допомагає загальному зору і запобігає такі розлади, як катаракта і дегенеративна макулопатія
 

Чудовий вигляд

Наповніть вашу кухню, вітальню або робочий кабінет життям. Встановивши картриджі в систему розумного саду Click & Grow Smart Garden (продається окремо), вже через 1-2 тижні ви будете милуватися першими паростками.

  • Перші паростки: 1-2 тижні
  • Зростає до: 5 тижнів
  • Найкраще росте при: 18-24 °C

Зелений салат - чутлива до тепла рослина, яка проростає швидше і дає більший ріст, якщо вирощувати при температурі від 18 до 22 ° C. Якщо температура вище 24 ° C, проростання пригнічується, і рослина має тенденцію скручуватися, що може привести до того, що смак стане гірким. Це однорічна рослина має кращу живильну цінність через 30-35 днів після посадки. Почніть використовувати листя салату до того, як рослина визріє і не втратить свій фірмовий аромат. Ми рекомендуємо зібрати весь пучок відразу, приблизно через 30-35 днів після посадки. Ви також можете збирати урожай поступово, починаючи приблизно через 25 днів після посадки, спочатку зриваючи більші зовнішні листя. Поступово зрізайте окремі листя, рухаючись до серця рослини, поки пучок не досягне віку 40 днів. Саджанці салату старше 40 днів перестають давати врожай, і їх немає сенсу пересаджувати.

 

Преміальна якість

Фірмові картриджі можуть похизуватися не лише добірним насінням, а і якісним ґрунтом. Його структура забезпечує оптимальний розподіл вологи для пророщування рослин, а тому ви будете впевнені у результаті. До того ж, відсутність пестицидів, гормонів та ГМО є важливим фактором безпечного використання в кулінарних і косметичних цілях.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Додаткова інформація

Не містить пестициди, гормони та ГМО

Насіння та якісний грунт

Фірмовий аксесуар від виробника

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

200 х 200 х 70 мм

Комплектація

Змінний картридж

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Змінний картридж Click&Grow Зелений салат 7731