Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D

Код:688791
Очікується
Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D фото
Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D фото
Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D фото
Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D фото
Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D фото
Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D фото
Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D фото
Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 79 ₴
7 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Максимальна швидкість роботи та Hi-Fi якість звуку

Апаратна платформа – це найпотужніший 4-ядерний процесор з робочою частотою 1.6 ГГц, оперативна пам'ять 2 Gb, флеш-пам'ять 16 Gb, один слот для карт пам'яті формату microSD дозволяють розширити сховище до загального обсягу 64 Gb, Android 8.1, а також можливість підключити зовнішній USB жорсткий диск до 2 Tb.

Підсилювач класу Hi-Fi забезпечує високу якість звучання, яке не поступається оригінальним аудіо системам автовиробників. Висока потужність 4х60 Вт, окреме регулювання рівнем гучності сабвуфера, 9-смуговий еквалайзер з дев'ятьма встановленими режимами звучання, калібруванням акустичного центру і функцією об'ємного звучання Loud.

 

6.2 дюймовий дисплей з антибліковим покриттям

Дисплей з діагоналлю 6.2" із роздільною здатністю екрану 800x480. Ємнісний сенсор з підтримкою мультитач (5 точок) забезпечує точність керування магнітолою. Екран приємно здивує Вас легкою і швидкою реакцією на дотик. Антиблікове покриття екрану практично повністю прибирає відображення або промені сонця та підтримує високу якість зображення під будь-яким кутом і за будь-яких погодних умов.

 

GPS навігація з можливістю вибору платформи і карт, голосове управління

Online і offline навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості та прокладати оптимальні маршрути, враховуючи інформацію про затори на дорозі. При персональному використанні можлива установка навігаторів і карт з Play Market. Швидке з'єднання, промальовування 3D об'єктів в тривимірних картах, орієнтування за компасом, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту – роблять мультимедійні системи Gazer лідером на ринку.

Функція голосового асистента OK-Google у виконанні штатної магнітоли інтегруються в ваш автомобіль і сприяє зручності роботи з системою під час дорожнього руху.

 

Bluetooth c відмінним мікрофоном та передачею інформації про трек

Можливість синхронізації декількох пристроїв та обміну даними, керування телефонною книгою з екрану мультимедійної системи та функція HandsFree дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої.

Вбудований в систему мікрофон з широкою діаграмою спрямованості дає можливість вільно спілкуватися із співрозмовником з будь-якої точки салону. Також з мультимедійною системою Gazer CM5006-100D для Mitsubishi Outlander (GFW), ASX, Lancer, 2013 ви можете прослуховувати музичну добірку мобільного пристрою, при цьому вся інформація про треки відображатиметься на екрані мультимедійної системи Gazer.

 

Wi-Fi та підтримка 3G модемів

Також в мультимедійній системі є Gazer CM5006-100D вбудований Wi-Fi модуль та здійснена підтримка 3G\ модемів. Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube й інші мультимедіа, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими та отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми та спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднанню мультимедійної системи та USB підключенню зовнішніх модемів.

Підключить модем до USB роз'єму мультимедійної системи і через кілька секунд з'єднання із мережею Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення мультимедійної системи до мережі Інтернет.

 

Підтримка інтеграції смартфонів AirPlay і MirrorLink

Дублювання екрану смартфона на монітор мультимедійної системи Gazer CM5006-100D можливе завдяки функціям AirPlay (iOS) і MirrorLink (Android). Мультимедіа або GPS навігація на 6.2 дюймовому дисплеї сприяє зручності спільного перегляду даних. Тепер ділитися враженнями набагато зручніше, адже перегляд фото з 5 дюймового дисплея смартфона на 6.2" монітор системи Gazer став реальний.

 

Покращений прийом FM радіо, підтримка DAB/DAB+

Удосконалена система прийому FM тюнера та установка фільтрів сигналу значно підвищили якість звуку в Gazer CM5006-100D. Автоматичний пошук радіостанцій з функцією збереження у поєднанні із точним ручним налаштуванням частот роблять тюнер гнучким і зручним в експлуатації. Функція RDS дає можливість бачити не тільки частоту радіостанції, але і її назву. Підтримка підключення аксесуару DAB/DAB+ (digital audio broadcasting) або цифрове звукове радіомовлення приймача, дозволяє прослуховувати цифрові радіостанції в регіонах, де ведеться цифрове радіомовлення.

 

Підключення камер заднього та переднього огляду, промальовування траєкторії та відображення оригінального паркувального асистента

Можливість підключення камер заднього та переднього огляду, промальовування траєкторії і відображення оригінального паркувального асистента буде істотним плюсом для міських автомобілістів. Парковка в нових місцях стане зручною, якщо на борту автомобіля встановлені додаткові камери та паркувальні системи або система кругового огляду. З мультимедійною системою Gazer CM5006-100D перемикання між камерами відбувається практично миттєво і зайняти місце для паркування буде можливо просто дивлячись на монітор пристрою. Є можливість підключити до Gazer CM5006-100D штатних аксесуарів, оригінальної камери та оригінального паркувального асистента.

 

Режим очікування StandBy з нульовим енергоспоживанням

В режимі StandBy Gazer CM5006-100D споживає 0 Вт електрики. Пристрій виходить з режиму очікування автоматично і миттєво при наступному запуску двигуна. StandBy дає Вам можливість бути завжди на крок попереду і не витрачати час на постійне завантаження системи. Збереження в пам'яті пристрою всіх активних додатків дозволяє продовжити роботу з заданим маршрутом навігатора, почати перегляд фільму з моменту його зупинки. У режимі StandBy система може перебувати до однієї години (з моменту відключення бортового комп'ютера автомобіля). Енергоефективність пристрою дозволяє зберегти заряд акумулятора і використовувати його ресурс набагато довше.

 

Підтримка декількох USB пристроїв, зовнішніх моніторів і Т2

Ви завжди можете розширити функціональність мультимедійної системи Gazer за допомогою підключення різних зовнішніх пристроїв, таких як цифровий телевізійний ресивер DVB-T2, зовнішній аналоговий аудіо та відеоджерелами, цифрові пристрої управління. Використання USB розгалужувачі (USB-hub) сприяє підключенню декількох USB пристроїв одночасно. Можливість підключення до Gazer CM5006-100D двох додаткових зовнішніх моніторів дозволить пасажирам в салоні з максимальним комфортом насолоджуватися фільмами або відео.

 

Аксесуари

Крім цього, мультимедійна система Gazer повністю сумісна з автомобільними відеореєстраторами Gazer F715, Gazer F720, Gazer F735g і відеокамерами заднього огляду Gazer. Оцініть унікальні переваги використання відеокамери заднього огляду з мультимедійним центром Gazer. Вам не потрібно чекати повного завантаження системи – зображення з відеокамери надходить на мультимедійний екран за лічені секунди після запуску двигуна при включенні задньої передачі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Монтажний розмір
Тип носія
Підтримка карт пам'яті

MicroSDHC

Максимальний підтримуваний обсяг карт пам'яті

32 ГБ

Функції

Підтримка AirPlay

Підтримка MHL

Підтримка MirrorLink

Мікрофон

Голосове керування

DAB радіо

3G ready

GPS-модуль

Передня панель

Нез'ємна

Дисплей

Діагональ дисплея
Роздільна здатність
Антиблікове покриття

Так

Сенсорний екран

Ні

Система кольоровості

PAL

NTSC

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Входи

AV in х 2

Camera in х 2

Виходи

AV out х 2

Лінійний вихід

Еквалайзер

Наявність еквалайзера

Так

Кількість смуг еквалайзера

9

Характеристики підсилювача

Звуковий процесор
Потужність на канал

60 Вт

Кількість каналів

4

Регулювання гучності

Сенсорні кнопки

Радіо

Діапазони тюнера

AM

FM

Формат носіїв

Аудіо формати

AAC

APE

ALAC

FLAC

WAV

WMA

MP3

Відео формати

DivX

XVID

FLV

MKV

AVI

MP4

Пам'ять і продуктивність

Вбудована пам'ять

16 ГБ

Оперативна пам'ять

2048 МБ

Частота процесора

1600 МГц

Кількість ядер

4

Габарити та комплектація

Колір
Додаткова інформація

Дисплей антибліковий ємнісний з підтримкою мультитач; Управління штатними кнопками рульового колеса, можливість персоналізації кнопок рульового колеса

Найпопулярніші запити в категорії Автомагнітола Gazer Universal Android з DVD і екраном антивідблиску 6.2" CM5006-100D