Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Масажер антицелюлітний Beurer CM 50

Код:674652
Є в наявності
Масажер антицелюлітний Beurer CM 50 фото
Масажер антицелюлітний Beurer CM 50 фото
Масажер антицелюлітний Beurer CM 50 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-25%
Вигода 750 ₴
cashback iconКешбек 22 ₴
2 999
2 249
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Підтримуйте себе у гарній формі і позбавляйтеся від проявів целюліту за допомогою зручного та ефективного масажера Beurer CM 50. Він має автоматично обертові ролики спеціальної форми, які допомагають стимулювати кровообіг та обмінні процеси у глибоких шарах шкіри, роблячи її більш пружною та підтягнутою. А ергономічний дизайн, компактний розмір та невелика вага значно полегшують використання цього приладу. З ним ви зможете робити корисний антицелюлітний масаж у себе вдома, у будь-який зручний для вас момент. Без потреби відвідувати салони краси та масажистів.

 

Створений для боротьби з целюлітом

Масажер Beurer CM 50 спеціально розроблений для впливу на ділянки тіла, схильні до утворення целюліту, такі як стегна, плечі та сідниці. Він допомагає зменшити так званий «ефект апельсинової кірки» і підтягнути дряблі сполучні тканини. Особливо масажер ефективний при регулярному застосуванні у поєднанні зі здоровим збалансованим харчуванням та регулярними фізичними навантаженнями.

 

Глибокий вплив

Принцип роботи цього антицелюлітного масажера простий. Встановлений всередині потужний двигун приводить в рух ролики особливої ребристої форми. Обертаючись, вони імітують рух рук під час професійного масажу і глибоко впливають на сполучні тканини, що стимулює кровопостачання та лімфотік. При систематичному застосуванні, такий масаж допоможе вам досягти більш гладкої та пружної шкіри, зменшуючи видимі появи целюліту. *

 

2 рівні інтенсивності

Відрегулюйте швидкість обертання роликів на свій розсуд, залежно від певної зони, вашої індивідуальної чутливості та бажаного ефекту. І легко перемикайтеся між низькою та високою швидкістю за потреби.

 

Ергономічна форма

Beurer CM 50 зроблений таким чином, щоб його зручно було використовувати самостійно. За рахунок злегка зігнутої форми він зручно лягає в руку. Фіксатор-липучка дозволяє надійно закріпити масажер, щоб він не спадав. А завдяки невеликій вазі, навіть під час довгого масажу ви не втомитеся.

 

Простий у догляді

Для більшого ефекту цей масажер можна використовувати у поєднанні з антицелюлітними оліями та кремами. А по завершенню процедури достатньо зняти насадку з роликами і промити під проточною водою, щоб підтримувати у чистоті і зробити його використання максимально безпечним.

Практичний

Працює прилад від мережі, тому завжди готовий до використання, коли б ви не вирішили провести сеанс масажу. При цьому загальний час впливу обмежений 15 хвилинами, що є найбільш оптимальним показником, оскільки при тривалому масажі надмірна стимуляція може призводити до затискання м'язів замість їх розслаблення.

 

Особливості:

  • Ефективний сполучнотканинний масаж
  • Стимулює циркуляційні процеси у глибоких шарах шкіри
  • 2 рівні інтенсивності масажу
  • Просте застосування в домашніх умовах
  • Ергономічна форма та регульована ручка
  • Знімні масажні ролики, які легко чистити
  • Живлення від мережі
  * * Перед покупкою та використанням антицелюлітного масажера рекомендуємо ознайомитися зі списком протипоказань. Повну інформацію можна знайти на сайті виробника.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Режими работи
Додаткова інформація

Ефективний сполучнотканинний масаж; Стимулює циркуляційні процеси у глибоких шарах шкіри; Просте застосування у домашніх умовах; Ергономічна форма та регульована ручка; Знімні масажні ролики, які легко чистити

Зручність експлуатації

Кількість режимів

2

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Панель управління

Перемикач

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Нема

Режим турбо масажу

Нема

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Вага

292 г

Габарити (ВхШхГ)

75 x 92 x 125 мм

Комплектація

Масажер; Упаковка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Масажер антицелюлітний Beurer CM 50