Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Масажер для спини та шиї Naipo oCuzen Shiatsu Back&Neck Massager

Код:672283
Є в наявності
Масажер для спини та шиї Naipo oCuzen Shiatsu Back&Neck Massager фото
Масажер для спини та шиї Naipo oCuzen Shiatsu Back&Neck Massager фото
Масажер для спини та шиї Naipo oCuzen Shiatsu Back&Neck Massager фото
Масажер для спини та шиї Naipo oCuzen Shiatsu Back&Neck Massager фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 64 ₴
6 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажер для шиї та спини Naipo oCuzen – ваш найкращий помічник, що дозволяє зняти напруження після важкого дня і подбати про своє здоров'я. Він використовує техніку японського масажу Шиацу і технологію нагрівання роликів, щоб розім'яти і розслабити напружені м'язи. Інноваційний S-подібний ергономічний дизайн спинки та автоматичне регулювання висоти подушки забезпечують більш точний та правильний вплив для користувачів будь-якого зросту. При цьому oCuzen легше і тонше, ніж звичайний масажер для шиї та спини, тому його можна брати з собою куди завгодно. Вдома, в офісі або у машині з Naipo oCuZen ви завжди зможете отримати сеанс приємного та цілющого масажу!

 

Особливості:

  • Техніка точкового масажу Шиацу
  • Інтелектуальна технологія нагріву
  • 3 програми масажу
  • Функція автоматичного регулювання за висотою
  • Ергономічний S-подібний дизайн
  • Складаний дизайн – економить місце і простий у транспортуванні
 

Шиацу – шлях до здоров'я та гарного самопочуття

В Naipo oCuzen Shiatsu використовується професійна техніка масажу Шиацу. Це точковий масаж, що впливає на певні ділянки тіла для поліпшення здоров'я і позбавлення від різних захворювань. Він виник в Японії, де офіційно визнаний методом терапії, а потім поширився по всьому світу. Масаж Шиацу широко застосовують для загального оздоровлення організму, зняття напруження та втоми.

Повноцінний масаж від шиї до попереку

Завдяки професійній техніці масажу та великій області охоплення (шия, спина, поперек) масажна накидка oCuzen надає комплексну дію. Крім того, ви можете самі вибирати зону для масажу: тільки шия, вся спина або тільки поперек. Що дозволяє отримати саме той ефект, який вам потрібен зараз.

 

Інноваційний дизайн та продуманий функціонал

Ергономічний S-подібний дизайн найбільш точно відповідає природним вигинам спини, що збільшує ефективність масажера. І забезпечує справжній комфорт під час використання. А функція таймера, три швидкості масажу та захист від перегріву подбають про те, щоб ваш сеанс масажу був не лише приємним, а і безпечним.

Підлаштовується під вас

Цей масажер зручний ще й тим, що підходить для різних типів статури та зросту (155-185 см). Спеціальна функція дозволяє підіймати або опускати масажну подушку у ділянці шиї в межах 15 см, підлаштовуючи конструкцію під себе. Тому користуватися Naipo oCuzen зможуть всі члени сім'ї.

 

Інфрачервоний підігрів

Підсильте ефект від масажу за допомогою функції нагріву роликів. Додаткове тепло допоможе ще більше розслабити м'язи спини або шиї, посилити кровопостачання на певній ділянці та прискорити обмін речовин у тканинах.

 

Простий у керуванні

Налаштуйте масажер за своїм бажанням за допомогою невеликого зручного пульта. Він дозволяє вибрати потрібну зону, швидкість, встановити час або увімкнути інфрачервоний підігрів. А також змінювати налаштування за бажанням, в тому числі і прямо під час сеансу.

 

Легкий та портативний

Naipo oCuzen на 40% легше і на 50% тонше, ніж більшість інших масажних накидок. Що разом зі складаною конструкцією і зручною ручкою дозволяє легко переносити його і брати з собою у поїздки. Щоб ви могли насолодитися глибоким розслаблюючим масажем не лише вдома, а і де завгодно.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Режими работи
Додаткова інформація

Техніка точкового масажу ШиацуІнтелектуальна технологія нагріванняФункція автоматичного регулювання по висотіЕргономічний S-подібний дизайнСкладаний дизайн - економить місце і простий у транспортуванні

Зручність експлуатації

Кількість режимів

3

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Панель управління

Контролер

Пульт керування

Є

Автовідключення

Є

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Дихаюча сітка

Вага

5 кг

Вага в упаковці

11 кг

Габарити (ВхШхГ)

850 x 430 x 200 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Масажер для спини та шиї Naipo oCuzen Shiatsu Back&Neck Massager