Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків4
Питання-відповіді2

Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005

Код:636070
Очікується
Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005 фото
Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005 фото
Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005 фото
Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005 фото
Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005 фото
Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005 фото
Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005 фото
Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005 фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кредит 0,01% до 25 платежів
-11%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 24 ₴
2 799
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажер-грілка для ніг та спини Naipo Shiatsu

Розпрощайтеся з холодними ногами та розслабтеся після довгого стомливого дня за допомогою масажера Naipo Shiatsu. Він поєднує у собі електричну грілку, яка швидко зігріє ноги, а також допоможе зняти втому, використовуючи техніку масажу Шиацу – як для ніг, так і для спини. Принесіть трохи тепла та затишку у кожен свій вечір й забезпечте собі та близьким справжню насолоду від дбайливого та глибокого масажу.

Особливості масажера для ніг Naipo 2 в 1:

  • Призначений для 2-х зон: ніг та спини
  • Масаж Шиацу
  • Режими нагріву та вібрації
  • Складна конструкція зі знімним чохлом-муфтою для ніг
  • Зручне керування за допомогою пульта
  • Просте очищення та догляд

Порція тепла та гарного самопочуття щовечора

Масажер-грілка для ніг та спини Naipo Shiatsu – багатофункціональний прилад, який використовує різні техніки масажу для найбільш ефективного впливу та розслаблення. Масаж Шиацу добре допомагає зняти стрес, біль та защемлення у м'язах, а вібромасаж та приємне м'яке тепло позбавляють від втоми після напруженого дня й стимулюють кровообіг у тканинах. Увімкніть масажер Naipo та насолоджуйтеся справжнім блаженством поки дивитеся телевізор або читаєте вечірні новини.

Шиацу – шлях до здоров'я та гарного самопочуття

Шиацу (у перекладі з японської означає «тиск пальцем») – це точковий масаж, що впливає на певні ділянки тіла для поліпшення здоров'я та позбавлення від різних захворювань. Він виник в Японії, де офіційно визнаний методом терапії, а потім поширився по всьому світу. Масаж Шиацу широко застосовують для загального оздоровлення організму, зняття напруги та втоми.

Задоволення цілий рік

Знімні деталі та широка функціональність роблять масажер Naipo Shiatsu ідеальним для використання протягом усього року. Взимку він швидко зігріє ноги, а влітку розімне ступні. А відстібнувши верхню муфту за пару секунд, його можна використовувати для масажу спини.

Для різних зон

Універсальна конструкція дозволяє використовувати його як масажер для попереку, верхньої частини спини, сідниць, стегон або ступень. Причому користуватися ним можна і вдома, і в офісі. Потіште себе легким розслаблюючим або енергійним глибоким масажем будь-якої миті. Він допоможе зняти стрес, втому, відчути себе краще.

Від легкого до інтенсивного

Хочете розслабитися після напруженого дня або підбадьоритися? Обирайте один з 3 режимів масажу, щоб знайти той варіант, який підходить вам найбільше залежно від ситуації. Також ви можете обирати напрямок руху роликів – за годинниковою стрілкою, проти годинникової або автоматична зміна напрямку.

Просте керування

Всіма функціями Naipo Shiatsu можна легко керувати за допомогою невеликого пульта. Він дозволяє обирати режими, напрямок та види масажу, а також вмикати підігрів. Таким чином вам не доведеться нахилятися, щоб змінити режим або обрати іншу функцію. Також у масажера є функція автоматичного вимкнення через 15 хвилин для забезпечення належного функціонування та безпеки під час використання. Просто сядьте зручніше й отримуйте задоволення.

Матеріали високої якості та легке очищення

Зовнішній чохол для ніг Naipo Shiatsu зроблений з високоякісної штучної шкіри. Він міцний, виглядає солідно та легко миється. Усередині чохол доповнений вставкою з м'якої плюшевої тканини, яку можна будь-якої миті зняти й випрати у машинці. Таким чином, догляд за масажером гранично простий.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Режими работи
Додаткова інформація

Режими нагріву та вібрації; Складна конструкція зі знімним чохлом-муфтою для ніг; Функція автоматичного відключення через 15 хвилин; Вибір напрямку руху роликів: За годинниковою стрілкою; Проти годинної або автоматична зміна напрямку; Зручне керування за допомогою пульта; Просте очищення та догляд; Максимальний розмір ноги – 48р.

Зручність експлуатації

Кількість режимів

3

Джерело живлення

Вiд мережi

Панель управління

Контролер

Пульт керування

Є

Автовідключення

Є

Фізичні характеристики

Колір
Вага

1,6 кг

Габарити (ВхШхГ)

38 x 38 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Масажер 2 в 1 Naipo MGF-1005 з підігрівом для ніг і спини MGF-1005