Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Масажна накидка Beurer MG 320

Код:640094
Є в наявності
Масажна накидка Beurer MG 320 video preview
Масажна накидка Beurer MG 320 фото
Масажна накидка Beurer MG 320 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 194 ₴
19 449
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Особливості

  • 3 види масажу: Шиацу, компресійний і точковий
  • Можливість вибору масажної зони та інтенсивності
  • Функція підсвічування та підігріву
  • Керування за допомогою пульта
  • Таймер на 5/10/15 хвилин
  • Знімні чохли та поверхня, що миється
  • Зручний гачок для зберігання у шафі

Масажна накидка Beurer MG 320

Сучасний ритм життя залишає так мало часу, щоб розслабитися після важкого трудового дня, розім'яти затерплі м'язи та зняти втому. З масажною накидкою Beurer MG 320 ви можете насолоджуватися повноцінним Шиацу, компресійним та вібромасажем у будь-який зручний час. Масажер допоможе зняти м'язову напругу, поліпшить кровообіг, розслабить спину та підніме настрій.

Один масажер – три види масажу

Beurer MG 320 – накидка на крісло або диван, що забезпечує глибокий розслабляючий масаж спини, шиї та стегон. Вона поєднує у собі відразу три види впливу: масаж Шиацу для спини та шиї, повітряно-компресійний – для поперекового відділу та області стегон, а також точковий масаж для певних зон спини та шиї. Діючи в комплексі, вони активізують кровообіг, знімають напругу у м'язах та покращують самопочуття.

Шиацу – шлях до здоров'я та гарного самопочуття

Усередині масажера знаходяться обертові голівки, які імітують натискальні та розминальні рухи масажу Шиацу. Цей метод є точковим масажем, що впливає на певні ділянки тіла для поліпшення здоров'я та позбавлення від різних захворювань. Він виник в Японії, де офіційно визнаний методом терапії, а потім поширився по всьому світу. Масаж Шиацу широко застосовують для загального оздоровлення організму, зняття напруги та втоми.

М'який компресійний масаж

Зніміть напругу та насолодіться приємним компресійним масажем в кінці дня. У накидку вбудовані спеціальні порожнини, які наповнюються повітрям, злегка здавлюючи та акуратно розминаючи м'язи. Такий масаж чудово розслабляє і піднімає настрій, допомагає прискорити відтік лімфи.

Ефективний точковий масаж

Розімніть шию або промасажуйте певну зону на спині у режимі точкового масажу (Шиацу з мінімальними рухами по вертикалі). Він поліпшить кровообіг у м'язах та допоможе зняти затиски, біль або неприємні відчуття.

Функція підігріву

Підсильте ефект від масажу за допомогою функції підігріву роликів. Додаткове тепло допоможе ще більше розслабити м'язи спини, посилити кровопостачання на певній ділянці та прискорити обмін речовин у тканинах.

Налаштування

Beurer MG 320 оснащена компактним пультом-перемикачем, який дає можливість керувати всіма функціями масажера та змінювати налаштування будь-якої миті. Він дозволяє обрати вид масажу, потрібну зону, встановити рівень інтенсивності та час впливу.

Легке чищення та зручне зберігання

Beurer MG 320 практична та проста у догляді. Підголівник та спинка накидки прикриті знімними чохлами, які можна прати в машинці (40°C, делікатний режим), а покриття з еко-шкіри досить просто протерти вологою серветкою. Зберігати накидку, коли ви не використовуєте її, можна у шафі. Для цього у масажера передбачено невеликий гачок, за який його можна підвісити.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Потужність

35 Вт

Режими работи
Додаткова інформація

Кількість функціональних режимів: 3; Кількість масажних зон: 3; Роліковий масаж; Кількість головок шиацу: 4; Регулювання інтенсивності масажу

Зручність експлуатації

Кількість режимів

3

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Панель управління

Контролер

Пульт керування

Є

Автовідключення

Є

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

82 х 57 х 17 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Масажна накидка Beurer MG 320