Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Масажна накидка Naipo MGBK-2606H

Код:700308
Є в наявності
Масажна накидка Naipo MGBK-2606H фото
Масажна накидка Naipo MGBK-2606H фото
Масажна накидка Naipo MGBK-2606H фото
Масажна накидка Naipo MGBK-2606H фото
Масажна накидка Naipo MGBK-2606H фото
Масажна накидка Naipo MGBK-2606H фото
Масажна накидка Naipo MGBK-2606H фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
4 999
3 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажна накидка Naipo MGBK-2606H

Naipo MGBK-2606H – це функціональна і проста в управлінні масажна накидка, яка здатна перетворити будь-який звичайний стілець або офісне крісло на масажне. Вона має кілька масажних вузлів, що рухаються і обертаються, завдяки яким ви можете побалувати себе глибоким або розслаблюючим масажем спини. А також функцію вібраційного масажу з 3 рівнями інтенсивності і опцію підігріву. Все це допомагає розслабити м'язи, знижує напругу та сприяє кращому самопочуттю. Причому всі функції можна легко налаштувати відповідно до своїх смаків за допомогою невеликого пульта управління, а таймер дозволить встановити оптимальний час. З Naipo MGBK-2606H ви завжди зможете отримати заряд бадьорості або просто порелаксувати після довгого робочого дня, без необхідності виходити з дому.

Особливості:

  • Три програми масажу: розминання спини, нагрівання та вібрація
  • Три зони масажу спини: верхня, нижня та повна
  • Три рівні вібрації сидіння • Інфрачервоний підігрів
  • Зручний пульт керування
  • Таймер на 10, 20, 30 хвилин
  • Робота від мережі або автомобільного прикурювача
  • Легка та портативна конструкція
Miele FN 4772 E ws

Повноцінний масаж спини

Цей масажер забезпечить комплексну дію на всю спину: від плечей до попереку. Усередині його спинки розміщені дві пари рухливих масажних роликів, які імітують популярний масаж Шиацу, заснований на принципі розминання та натискання пальцями. При цьому прилад можна налаштувати так, щоб він обробляв всю спину, тільки верхню або тільки нижню частину спини.

Додаткова функція нагрівання

Поверхня масажних вузлів може нагріватися приблизно до 40 °C, що посилить ефект від масажу і при необхідності зігріє вас. Додаткове тепло допоможе швидше розслабити м'язи спини, посилити кровопостачання на певній ділянці та прискорити обмін речовин у тканинах, що сприятиме якнайшвидшому відновленню.

Вібраційний масаж

У нижній подушці масажера розташована пара двигунів, які створюють заспокійливі та ритмічні вібрації. Це забезпечує ефективну стимуляцію м'язів у ділянці стегон, сприяє розслабленню тканин та надає тонізуючий ефект. Просто обирайте один із трьох рівнів інтенсивності вібрації і позбавляйтеся накопиченого за день стресу.

Просте керування за допомогою пульта

Накидка Naipo MGBK-2606H має вбудований пульт управління, який допоможе вам легко вибрати тип масажу, бажану зону, рівень вібрації та функцію нагріву у точній відповідності до ваших уподобань. Усього в пару натискань. А завдяки невеликій кишеньці, прикріпленій до бічної частини спинки, пульт завжди буде під рукою і в зоні досяжності.

Можна брати із собою куди завгодно

Масажну накидку Naipo MGBK-2606H можна використовувати будь-де: вдома, в офісі або навіть в автомобілі. Вона має пару ременів для фіксації на стільці або автомобільному сидінні і досить компактно складається, щоб можна було покласти у багажник та взяти із собою у поїздку. Тим більше, що автомобільний адаптер, що входить до комплекту, дозволяє масажеру працювати прямо від гнізда прикурювача. Просто закріпіть накидку на офісному кріслі або поставте на диван і насолоджуйтесь приємним розслаблюючим масажем у будь-який зручний для себе час.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Потужність

50 Вт

Режими работи
Додаткова інформація

Три програми масажу: розминання спини, нагрівання та вібрація; Три зони масажу спини: верхня, нижня та повна; Три рівні вібрації сидіння; Інфрачервоний підігрів; Знімна подушка для підтримки шиї; Зручний пульт керування; Таймер на 10, 20, 30 хвилин; Легка та портативна конструкція

Зручність експлуатації

Кількість режимів

3

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Панель управління

Контролер

Пульт керування

Є

Автовідключення

Є

Режим турбо масажу

Нема

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Смоли

Латекс

Поліестер

Нейлон

Поліуретан

Вага

2,9 кг

Габарити (ВхШхГ)

70 х 40 х 45 см

Комплектація

Масажна накидка; Пульт керування; Адаптер живлення; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Масажна накидка Naipo MGBK-2606H