Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Масажне крісло Naipo MGCHR-A150 Full Body Music Massage Chair

Код:700306
Очікується
Масажне крісло Naipo MGCHR-A150 Full Body Music Massage Chair фото
Масажне крісло Naipo MGCHR-A150 Full Body Music Massage Chair фото
Масажне крісло Naipo MGCHR-A150 Full Body Music Massage Chair фото
Масажне крісло Naipo MGCHR-A150 Full Body Music Massage Chair фото
Масажне крісло Naipo MGCHR-A150 Full Body Music Massage Chair фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 299 ₴
29 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажне крісло Naipo Full Body Music Massage Chair

Масажне крісло Naipo Full Body Music Massage Chair швидко стане вашим улюбленим місцем відпочинку. Воно пропонує максимальний комфорт за рахунок ергономічного дизайну та кращих матеріалів, а також кілька видів масажу, керувати якими ви зможете за допомогою вбудованого у підлокітник пульта. Система SL-Track допомагає кріслу легко адаптуватися до вашого тіла, а Bluetooth-динамік дозволить проводити сеанси розслаблюючого масажу у супроводі відповідної музики. Щоб ви змогли повністю насолодитись кожним моментом. І все це втілено в стильному дизайні, який просто впишеться у будь-який інтер'єр.

Особливості:

  • Три види масажу: розминання, постукування та тиск повітря
  • Функція SL-track для адаптації до тіла
  • Пульт керування в підлокітнику
  • Вбудована підставка для телефону
  • Вбудований Bluetooth-динамік для трансляції музики
  • Два колеса та конструкція, яка дозволяє переміщати його куди завгодно

Професійний підхід до масажу

Це масажне крісло поєднує в собі професійну техніку Шіацу, засновану на стимуляції м'язів та різних зон за допомогою рухомих масажних роликів, а також постукування та тиск повітря. Така комбінація кількох масажних функцій забезпечує цілісний досвід та краще допомагає зняти напругу в м'язах. Щоб ви змогли відчути себе краще після напруженого та повного турбот дня.

Елегантне, компактне і вже зібране

Це масажне крісло можна віднести до розряду компактних, оскільки воно займає площу близько 0,5 м² і здатне вписатися практично у будь-яку кімнату. Крім того, ця модель постачається у повністю зібраному вигляді і вже готова до використання одразу після розпакування.

Ергономічний та витончений дизайн

Масажне крісло Naipo вражає своїм сучасним дизайном, який добре поєднується з будь-яким інтер'єром, та збалансованими характеристиками. Простий і елегантний силует легко впишеться в навколишню атмосферу. Оздоблення з високоякісної еко-шкіри забезпечить комфортні відчуття під час масажу та легко очищується. А невеликі коліщатка дозволять легко переміщати крісло з місця на місце. Все, щоб використання цього пристрою доставило вам приємні емоції.

Вбудовані Bluetooth-динаміки

Для того, щоб задоволення від масажу було найбільш повним, ви можете підключити свій смартфон за допомогою бездротового зв'язку до динаміка, вбудованого у крісло, і включити розслаблюючу музику. Тривимірне, об'ємне звучання дозволить одночасно насолоджуватися музикою та розслаблятися, відчуваючи поєднання музики та масажу. А сам телефон можна поставити у спеціальний утримувач, який вбудований у лівий підлокітник, тому він завжди буде під рукою.

Не лише масажне крісло

Naipo Full Body Music Massage Chair – по-справжньому універсальна модель. Знімні підголовник та подушка на сидінні, які можна прибрати будь-якої миті, дозволяють легко перетворити це масажне крісло на дуже зручне крісло для відпочинку. Тому навіть без увімкненої функції масажу воно дозволить вам з комфортом провести час за переглядом вечірніх новин або улюбленого серіалу.

Декілька зон

Naipo Full Body Music Massage Chair має 3 масажні зони, що включають шию та плечі, спину, а також стегна та сідниці. Тобто воно може впливати на більшу частину тіла одночасно. При цьому користувач сам може налаштовувати роботу крісла відповідно до своїх індивідуальних потреб, задіявши лише одну зону або відразу всі.

Система SL-Track

Функція SL-track – це передова технологія, яка природно адаптує крісло до вигинів вашого тіла. Це дозволяє Naipo Full Body Music Massage Chair відповідати вашим формам точніше, ніж звичайному масажному кріслу.

Контролюйте своє розслаблення

Вибирайте певний вид масажу, потрібну вам область, налаштовуйте інтенсивність та час роботи за допомогою панелі керування, розташованої на правому підлокітнику. І легко змінюйте налаштування за потреби.

* Під час вагітності, а також у випадку, якщо у вас спостерігаються будь-які проблеми зі здоров'ям (хвороба серця, інші захворювання), необхідно проконсультуватися з лікарем перед використанням крісла.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Режими работи
Додаткова інформація

Три види масажу: розминання, постукування та тиск повітря; Функція SL-track для адаптації до тіла; Пульт керування в підлокітнику; Вбудована підставка для телефону; Вбудований Bluetooth-динамік для трансляції музики; Два колеса та конструкція, яка дозволяє переміщати його куди завгодно

Зручність експлуатації

Кількість режимів

3

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Панель управління

Контрольна панель

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Синхронізація зі смартфоном

Є

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Штучна шкіра

Габарити (ВхШхГ)

91,5 x 61,47 x 87,38 см

Комплектація

Масажне крісло Naipo; Блок живлення; Інструкція з експлуатації

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Масажне крісло Naipo MGCHR-A150 Full Body Music Massage Chair