Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Apple TV Remote (MJFN3)

Код:688986
Архiв
Apple TV Remote (MJFN3) фото
Apple TV Remote (MJFN3) фото
Apple TV Remote (MJFN3) фото
Apple TV Remote (MJFN3) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
cashback iconКешбек 27 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Apple TV Remote

Пульт Apple TV Remote (2-го покоління) – це незамінний аксесуар для власників приставок Apple TV 4K і Apple TV HD. Він забезпечує точне і зручне управління, дозволяє швидко вмикати та вимикати телевізор, вибирати контент і прокручувати плейлисти за допомогою нового сенсорного клікпада, який став ще зручнішим. Просто проведіть пальцем по зовнішньому кільцю, щоб прокрутити список вперед або назад. Або скористайтеся допомогою Siri, натиснувши бічну кнопку. Це так просто, що вам сподобається робити це знову і знову.

Зручне керування

Створюючи друге покоління пульта дистанційного керування TV Remote, Apple постаралася зробити аксесуар по-справжньому зручним для користувачів. Тому в ньому поміняли розташування і форму кнопок, а також істотно переробили сенсорний клікпад. Тепер за допомогою пульта Apple TV Remote, ви зможете набагато швидше вмикати або вимикати телевізор, відключати звук, ставити відтворення на паузу і навіть регулювати гучність. А кнопку виклику голосового помічника Siri перемістили на бічну сторону, щоб запобігти випадковому натисканню. Все максимально продумано.

Нова сенсорна панель

Найбільша зміна в Apple TV Remote (2-го покоління) відбулася з сенсорною панеллю вгорі. У новій версії, як і раніше, використовується тачпад, але з великою кількістю візуальних і тактильних підказок. Він нагадує класичне колесо прокрутки в старих iPod і досить чутливий до дотиків, тому набагато точніший в порівнянні зі стандартними кнопками. Цей сенсорний трекпад ідеально підходить для точного вибору, наприклад, між двома фільмами або епізодами, що йдуть в списку поруч один з одним. І, як приємний бонус, тепер ви можете використовувати сенсорне кільце для переміщення вперед і назад по відео.

Стиль та ергономіка

Пульт виконаний у фірмовому лаконічному дизайні Apple, виглядає привабливо і приємно відчувається в руці. Міцний алюмінієвий корпус зі злегка вигнутою спинкою і матовою поверхнею комфортно лежить в долоні і не ковзає. Кнопки досить великі і легко натискаються, а логотип Apple на задній панелі довершує образ.

Завжди готовий до роботи

Вбудований акумулятор, який можна заряджати від комп'ютера або мережі (через адаптер живлення, який продається окремо), забезпечує безперебійну роботу аксесуара і можливість в будь-який момент поповнити запаси енергії. Тобто вам не потрібно переживати про те, що батарейки в пульті раптово розрядилися і ви не можете подивитися улюблене шоу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плеєра

Органи управління

Сумісність

Моделі Apple TV: Apple TV 4K (2-го покоління); Apple TV 4K (1-го покоління); Apple TV HD

Iнтерфейси

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

IR

Додатково

Додаткова інформація

Роз'єм Lightning для зарядки; Вбудований літій-іонний акумулятор; Заряджається через USB-порт комп'ютера або за допомогою адаптера (продається окремо); Температура при експлуатації: від 0 до 35 ° C; Температура при зберіганні: від -20 до 45 ° C; Відносна вологість: від 5 до 95% без конденсації; Висота при експлуатації: протестовано до 3000 м

Габарити

136 x 35 x 9,25 мм

Вага

63 г (залежить від конфігурації і особливостей виробничого процесу)

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Apple TV Remote (MJFN3)