Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Задати питання

Приставка realme 4K Smart Google TV STICK

Код:703133
Немає в наявності
Приставка realme 4K Smart Google TV STICK video preview
Приставка realme 4K Smart Google TV STICK фото
Приставка realme 4K Smart Google TV STICK фото
Приставка realme 4K Smart Google TV STICK фото
Приставка realme 4K Smart Google TV STICK фото
Приставка realme 4K Smart Google TV STICK фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-12%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

realme 4K Smart Google TV STICK

Розширте можливості свого телевізора та покращіть враження від перегляду контенту за допомогою нового realme TV STICK. Він дозволяє легко транслювати потокове відео, дивитися фільми і слухати музику з мережі. І все це у найкращій якості завдяки підтримці роздільній здатності 4K, стандарту HDR10+ та HDMI 2.1. При цьому вбудований Chromecast дозволяє переглядати контент з телефону на великому екрані, щоб отримати неймовірні враження. А невеликий розмір дає можливість акуратно приховати цю приставку Smart TV за телевізором. Тому вона не порушить загальну естетичну картину.

 
 

Компактна та легка

realme Google TV STICK має компактний форм-фактор і важить лише 30 грамів, тому його можна акуратно сховати за телевізором. Ви навіть не помітите його, поки насолоджуватиметеся переглядом свого Smart TV.

Маленький зовні, звір всередині

Завдяки потужному процесору з чотирма ядрами ARM Cortex-A35, двоядерному графічному прискорювачу та 2 ГБ оперативної пам'яті, цей девайс забезпечує швидку та плавну роботу як при відтворенні відео, так і запуску додатків.

 
 

Ідеальна картинка

Ця приставка підтримує потокову трансляцію відео в Ultra HD 4K зі швидкістю до 60 кадрів на секунду та стандарт HDR10+, що гарантує більш глибокі та реалістичні кольори. Тому вона здатна забезпечити виняткову якість зображення для покращення ваших вражень від перегляду будь-якого контенту.

Безмежні розваги

Побудований на платформі Google TV та офіційно сертифікований Google, realme TV STICK дозволяє вам отримати доступ до магазину Google Play та безлічі програм та контенту. А також найпопулярнішим розважальним платформам, таким як Netflix, YouTube або Prime Video. Насолоджуйтесь улюбленою музикою, відео та іграми нескінченно!

 
 

Вбудований Chromecast

Завдяки вбудованій функції Chromecast приставка дозволяє транслювати та переглядати контент із телефону на телевізорі. Таким чином, ви можете насолоджуватися переглядом фотографій та відео з сім'єю та друзями через програму Google Home.

Ваш розумний помічник Google Assistant

Цей Smart TV Stick із вбудованим Google Assistant допоможе вам зробити повсякденне життя трохи комфортнішим. Ви можете ставити своєму віртуальному помічнику питання на будь-яку тему, дізнаватися прогноз погоди, встановлювати нагадування та взаємодіяти зі своїм Smart TV на більш глибокому рівні. Без жодних складнощів.

 
 

Працює з Bluetooth пультами дистанційного керування

realme Smart TV Stick сумісний з усіма пультами дистанційного керування realme Smart TV, а тому він максимально простий у використанні та керуванні. А вбудований мікрофон забезпечує швидкий доступ до голосового помічника, що полегшує роботу з цією ТВ-приставкою.

Різні варіанти підключення

Підтримуючи Wi-Fi 5 ГГц, Bluetooth 5.0 та HDMI 2.1, цей девайс пропонує просте та зручне підключення до широкого кола пристроїв. А також гранично просте налаштування.

 
 

Характеристики

Основні характеристики

Тип плеєра
Максимальна роздільна здатність зображення
Підтримка інтернет-сервісів

Amazon Prime Video

Netflix

YouTube

YouTube Music

Підтримка IPTV

Так

Продуктивність і пам'ять

Модель процесора

Cortex-A35

Об'єм оперативної пам'яті

2 Гб

Об'єм вбудованої пам'яті

8 Гб

Органи управління

Пульт ДУ

Так

Управління за допомогою смартфона

Так

Голосове керування

Так

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

802.11ac

Бездротові інтерфейси

Wi-Fi

Bluetooth

Дротові інтерфейси

1 x HDMI

Роз'єм живлення

Додатково

Колір

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Приставка realme 4K Smart Google TV STICK