Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор AOC 21.5" (22P2DU)

Код:704398
Архiв
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Монітор AOC 21.5" (22P2DU) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 75 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блискуче зображення та неперевершена продуктивність

Створений для професіоналів, монітор 22P2DU оснащений пласкою 21,5-дюймовою IPS/3FL-панеллю з роздільною здатністю Full HD і має широкі кути огляду 178°/178° та тристоронню безрамну конструкцію. Він має вбудований концентратор USB 3.2, роз'єми VGA, DVI та HDMI, забезпечує користувачеві максимальний комфорт завдяки чудовій ергономіці та технологіям зниження навантаження на очі, таким як Flicker-Free та Low Blue.

Роздільна здатність UHD (4K)

З роздільною здатністю 4K UHD 3840 x 2160 пікселів, що вчетверо більше роздільної здатності Full HD дисплея, монітор має щільність пікселів, яка забезпечує неймовірно чіткі зображення з найдрібнішими деталями.

Панель IPS

Панель IPS забезпечує відмінний огляд із реалістичними, але водночас яскравими та точними кольорами. Кольори виглядають однаково, незалежно від кута перегляду дисплея.

Безрамна конструкція

Крім сучасного та привабливого зовнішнього вигляду безрамні конструкції забезпечують безшовний вигляд при використанні кількох моніторів. Ваш курсор/вікна більше не зникатимуть у темній безодні рамок при встановленні кількох моніторів поруч один з одним.

Налаштування повороту

Функція повороту дозволяє повертати на 180° з ландшафтного режиму до портретного, що особливо важливо під час підготовки публікацій за допомогою настільних видавничих інструментів.

Вбудовані динаміки

Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися з сім'єю, друзями та колегами. А під час гри, перегляду фільмів та прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без потреби у під’єднанні зовнішніх динаміків.

Low Blue Light

Короткі хвилі синього кольору можуть спричинити погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливе синє проміння без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору включають застосування різних фільтрів та параметрів для отримання затемненого зображення та зображення у жовтих відтінках.



 

Flicker-Free

У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі постійного згладженого струму, знижуючи мерехтіння зображення. При максимально зниженому навантаженні та втомі очей ви зможете насолодитись тривалим ігровим марафоном з комфортом!

Концентратор USB

Вбудовані концентратори USB у моніторах AOC додають зручності та практичності вашому робочому місцю. Боковими портами легко скористатися, навіть не дивлячись на них, що економить час, який міг би бути витрачений на пошуки вільного USB-порту на задній стороні корпусу ПК.

*Технические характеристики зависят от конкретной модели.

**Все изображения приведены в качестве иллюстрации продукта. Фактический вид и дизайн могут отличаться в зависимости от характеристик конкретной модели.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Сумарна потужність динаміків

4 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Переворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

4,15 кг