Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор CURVED 32" Samsung U32R590 (LU32R590CWIXCI)

Код:683756
Архiв
Монітор CURVED 32" Samsung U32R590 (LU32R590CWIXCI) фото
Монітор CURVED 32" Samsung U32R590 (LU32R590CWIXCI) фото
Монітор CURVED 32" Samsung U32R590 (LU32R590CWIXCI) фото
Монітор CURVED 32" Samsung U32R590 (LU32R590CWIXCI) фото
Монітор CURVED 32" Samsung U32R590 (LU32R590CWIXCI) фото
Монітор CURVED 32" Samsung U32R590 (LU32R590CWIXCI) фото
Монітор CURVED 32" Samsung U32R590 (LU32R590CWIXCI) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 114 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Повне занурення в реалістичні деталі зображення

Імерсивний ракурс

Висока кривизна (1500R) екрану моніторів Samsung створює у глядача ефект повного погурженія в те, що відбувається на екрані. А завдяки 4K UHD дозволу зображення і високій якості картинки панелей Samsung, ви зможете насолодитися винятковою реалістичністю зображення.

Екран з роздільною здатністю 4К

Оскільки на UHD екрані поміщається в 4 рази більше пікселів в порівнянні з Full HD екраном, то на UHD екран можна вивести більше контенту і з більшою деталізацією. Це означає, що ви можете переглядати документи і веб-сторінки без додаткового скролінгу, комфортно працювати з безліччю вікон і панелей інструментів, насолоджуватися переглядом фотознімків, відео та грати в комп'ютерні ігри з дивним 4К якістю.

Мільярд колірних тонів

Завдяки підтримці мільярда колірних відтінків і контрастності 2500: 1, екран монітора UR59C відрізняється поліпшеною реалістичністю зображення і поліпшеною обробкою деталей в найтемніших і світлих ділянках зображення. Іншими словами, чи граєте ви гри, чи дивитеся відео або працюєте з графічними додатками, ви оціните високу точність і природність кольоропередачі.

Тонкий і стильний

Вигнуті контури і округлі кути, тканинна текстура задньої панелі, відсутність рамки з трьох сторін екрану і товщина 6,9 мм перетворюють монітор UR59C в найтонший монітор в галузі Екран монітора утримується тонкої V-подібною металевою підставкою з канавкою для кабелю, що підкреслює його елегантність . Цей монітор настільки красивий, що його можна встановити в будь-якому місці і він стане елементом декору будь-якого інтер'єру.

Зігнутий для комфортного перегляду

Кривизна екрану монітора UR59C означає, що кришталик ваших очей при переміщенні погляду від центру до периферії екрану не змінюватиме свою кривизну, щоб сфокусуватися на зображенні, оскільки відстань від екрану до очей при такому переміщенні погляду залишатиметься постійним. Це знімає з очей напругу, що випробовується користувачем при перегляді зображення на звичайному плоскому екрані, оскільки тепер користувач може тривалий час працювати з екраном в комфортних для зору умовах.

Ігровий режим

В ігровому режимі контрастність зображення миттєво оптимізується для кожної ігрової сцени і у геймера підвищуються шанси стати переможцем. Завдяки селективної регулюванню рівня контрастності різних фрагментів екранного зображення, геймер краще бачить деталі в темних ділянках сцени, краще і швидше прицілюється для ураження ворогів.

Конвертація дозволу до UHD

Технологія Samsung для масштабування відеосигналу до рівня UHD включає аналіз вихідного SD, HD і Full HD контенту і конвертація його до рівня якості, близького до UHD.

Функція "Картинка-в-картинці"

Функція "Дві картинки поруч (" Picture-by-Picture або скор. PBP) дозволяє вивести на екран два зображення одночасно від двох джерел відеосигналу з вихідним дозволом, відповідним дозволом кожного джерела. Поряд з функцією підтримки PBP, в моніторі передбачена функція "Easy Setting Box", яка дозволяє створювати на екрані кілька вікон різного розміру.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Так

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

2500:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Регулювання положення дисплея

Нахил

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сірий

Вага з підставкою

5,5 кг

Вага без підставки

4,8 кг