Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор HP 23,8 "(EliteDisplay E243)

Код:659414
Архiв
Монітор HP 23,8 "(EliteDisplay E243) фото
Монітор HP 23,8 "(EliteDisplay E243) фото
Монітор HP 23,8 "(EliteDisplay E243) фото
Монітор HP 23,8 "(EliteDisplay E243) фото
Монітор HP 23,8 "(EliteDisplay E243) фото
Монітор HP 23,8 "(EliteDisplay E243) фото
Монітор HP 23,8 "(EliteDisplay E243) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 74 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стиль і функціональність поєднуються в приголомшливо сучасному офісному моніторі, який вирізняють оптимальний кут огляду, продуктивність і ергономічність. Монітор HP EliteDisplay E243 діагоналлю 60.45 см (23,8") з ультратонкою тристоронньою рамкою дає змогу легко об'єднувати декілька моніторів, а завдяки можливості регулювати його положення в чотирьох напрямках вам буде зручно працювати з ним весь день.

Геть обмеження

Збільште продуктивність, використовуючи цілісне зображення, що майже не переривається, на одному або декількох екранах з ультратонкою тристоронньою рамкою. На екрані Full HD IPS з роздільною здатністю 1920 x 1080 і діагоналлю 60.45 см (23,8") зображення залишається чітким під будь-яким кутом.

Комфортна робота

Завдяки регулюванню висоти (в діапазоні 150 мм), кута нахилу та повороту можна вибрати найбільш зручне для роботи положення монітора. За допомогою шарнірної підставки можна міняти портретну орієнтацію на альбомну, що підвищує зручність роботи з декількома моніторами.

Простота та зручність під'єднання

Працюйте з найчастіше використовуваними пристроями, використовуючи роз'єми VGA, HDMI й DisplayPort. Під'єднуйте периферійні USB-пристрої прямо до монітора за допомогою двох роз'ємів USB 3.0.

Особливості

  • Створіть високопродуктивне й компактне вирішення: встановіть сумісний ПК HP Mini безпосередньо на підставку або закріпіть настільний ПК HP Mini, тонкий клієнт або Chromebox позаду монітора за допомогою додаткового кронштейна HP B300 для ПК.
  • Скоротіть енергоспоживання і сприяйте зниженню витрат на електроенергію завдяки монітору з низьким вмістом галогенів, сертифікованому за стандартами ENERGY STAR, EPEAT Gold, а також TCO Certified Edge (на 85% складається з переробленого пластику).
  • Для додаткової зручності скористайтеся ПЗ HP Display Assistant, яке дає змогу розбити екран на кілька зон, а також забезпечує захист пристрою від крадіжки завдяки затемненню монітора в разі несанкціонованого вимкнення.
  • Додайте до стандартного рішення аксесуари HP, як-от кронштейн HP, що дає змогу прибрати монітор із робочого столу, графічний USB-адаптер HP для об'єднання декількох екранів або компактну аудіопанель HP S100.
  • Завдяки стандартній обмеженій гарантії строком на три роки ваші вкладення в ІТ-технології перебувають під надійним захистом. Для підвищення рівня захисту використовуйте додаткові послуги HP Care.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1 (100000000:1)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Інтерфейси
Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот вправо

Поворот вліво

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сріблястий

Вага з підставкою

5,59 кг

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Монітор HP 23,8 "(EliteDisplay E243)