Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор MSI 27 "Optix (MAG272CQR)

Код:665711
Архiв
Монітор MSI 27 "Optix (MAG272CQR) фото
Монітор MSI 27 "Optix (MAG272CQR) фото
Монітор MSI 27 "Optix (MAG272CQR) фото
Монітор MSI 27 "Optix (MAG272CQR) фото
Монітор MSI 27 "Optix (MAG272CQR) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 191 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

MSI 27" Optix MAG272CQR

Зробіть свою перемогу зримою на зігнутому екрані ігрового монітора MSI Optix MAG272CQR. Маючи РК-матрицю з роздільною здатністю WQHD 2560х1440 пікселів, низьким часом відгуку в 1 мс і високою частотою оновлення 165 Гц, він надасть вам відчутну перевагу над суперниками. Втілюючи у собі найсучасніші технології, включаючи адаптивну синхронізацію FreeSync, ця модель буде чудовим вибором для змагальних комп'ютерних ігор.

Повне занурення у гру

Ключовою особливістю ігрових моніторів MSI серії Optix є екран з вигнутою поверхнею, кривизна якого, рівна 1500R, є оптимальною як для комп'ютерних ігор, так і для звичайних додатків. Та саме в іграх такий екран проявить свої основні переваги, адже він забезпечує набагато глибше занурення у гру у порівнянні зі звичайними.

Частота оновлення 165 Гц + час відгуку 1 мс

Ігрові монітори MSI серії Optix використовують VA-матриці зі світлодіодним підсвічуванням і мають чудові швидкісні характеристики (частота оновлення – 165 Гц, час відгуку – 1 мс), що робить їх оптимальним вибором для динамічних ігор, таких як шутери від першої особи, файтинги, гоночні та спортивні симулятори, стратегії у реальному часі. У всіх цих жанрах від гравця потрібна швидка реакція у відповідь на те, що відбувається на екрані, тому підвищена частота оновлення і дуже низький час відгуку даних моніторів є цілком відчутною перевагою над суперниками по мережевій грі.

Барвисті кольори

Ігровий монітор MSI серії Optix підтримує технологію розширеного динамічного діапазону HDR, яка гарантує поліпшену деталізацію і більший спектр відображуваних відтінків у порівнянні з традиційними моніторами.

Для красивих комп'ютерів

Монітор Optix MAG272CQR оснащений повнокольоровим підсвічуванням Mystic Light, яке створює м'яке атмосферне освітлення і може бути синхронізоване з іншими ігровими пристроями з підтримкою Mystic Light. За допомогою додатка Mystic Light, доступного і для мобільних пристроїв, можна легко змінити колір підсвічування, обравши будь-який з безлічі доступних відтінків, або активувати відповідний режим, при якому підсвічування на задній панелі монітора відповідатиме вашому стилю.

Продумана ергономіка

Завдяки ергономічній підставці користувач може з максимальною зручністю задавати положення екрана монітора MSI Optix у просторі: нахиляти його, повертати в боки або змінювати його висоту над столом. Комфорт дуже важливий, адже геймерські сесії можуть затягнутися на довгі години!

Мультимоніторні конфігурації

Завдяки вузькій екранній рамці ігрові монітори MSI ідеально підходять для панорамних конфігурацій зі 180-градусним полем огляду. Мультимоніторні системи забезпечать максимальний ефект присутності в іграх, а також будуть корисними для продуктивної роботи у професійних додатках.

Адаптивна синхронізація для поліпшення зображення

Щоб підвищити якість зображення у динамічних комп'ютерних іграх, ігровими моніторами MSI використовується технологія AMD® FreeSync. Вона синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором, тим самим усуваючи візуальні артефакти у вигляді розриву кадра. З таким монітором ви зможете насолодитися грою саме такою, якою її задумували розробники – з максимальною якістю зображення.*

Широкі кути огляду - 178°

Широкі кути огляду дають більше свободи при встановленні ігрового монітора MSI без компромісів з точки зору якості зображення. При погляді під кутом кольори на його екрані спотворюватимуться значно менше у порівнянні з моніторами, що мають більш скромні кути огляду.

Технологія Anti-Flicker

Екран звичайних моніторів мерехтить з частотою близько 200 Гц. Це непомітно неозброєним оком, проте може негативно позначитися на самопочутті людини при тривалому використанні монітора. Технологія Anti-Flicker, реалізована у моніторах MSI, бореться з цією проблемою шляхом нівелювання мерехтіння екрана.

Зниження інтенсивності синього кольору

Ігрові монітори MSI Optix вміють знижувати інтенсивність випромінювання екрана у синій складовій видимого спектра для зменшення втоми очей під час тривалих ігрових сесій.

* Для активації технології AMD® Adaptive Sync потрібна сумісна відеокарта з графічним процесором AMD.

** Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд і дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Так

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Інтерфейси
Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

5.9 кг

Найпопулярніші запити в категорії Монітор MSI 27 "Optix (MAG272CQR)