Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" (BHR5133GL)

Код:702234
Архiв
Монітор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" (BHR5133GL) фото
Монітор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" (BHR5133GL) фото
Монітор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" (BHR5133GL) фото
Монітор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" (BHR5133GL) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 144 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Захоплюючий ігровий досвід

Оточіть себе справжньою красою і зробіть свої розваги ще більш видовищними з новим Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor. Цей 34-дюймовий вигнутий монітор з радіусом кривизни 1500R, надвисокою роздільною здатністю та кінематографічним співвідношенням сторін 21:9 забезпечує ширший огляд, не дозволяючи жодній деталі не вислизнути від вашої уваги. Частота оновлення 144 Гц допоможе набагато швидше реагувати на дії супротивника, а підтримка технології FreeSync Premium дозволить зробити ігри та відео плавнішими, без дефектів зображення. Крім того, цей монітор демонструє відмінну передачу кольору і широкі кути огляду за рахунок чого ви можете милуватися максимально реалістичною картиною.

До найдрібніших деталей

Надвисока роздільна здатність WQHD 3440 x 1440 розкриває неймовірно реалістичні деталі в кожному кадрі, оживляючи захоплюючі ігрові світи. А висока яскравість до 300 ніт та коефіцієнт контрастності 3000:1 роблять зображення живим й природнім. Тому з цим монітором усі ваші розваги отримають більшу глибину та подарують більше емоцій.

Екстремальна кривизна 1500R

Помістіть себе в центр фільму, який дивитеся або опиніться прямо на полі бою з панорамними зображеннями, що заповнюють весь екран. Вигнутий 34-дюймовий екран із показником кривизни 1500R дає вам захоплюючий огляд та відчуття повного занурення. Все тому, що за такої конструкції кожна точка на екрані практично рівновіддалена від ваших очей. За рахунок чого зменшуються візуальні спотворення та забезпечується більш комфортний перегляд. Це не тільки додасть видовищності фільмам, але стане вашою перевагою в іграх. Особливо у стратегіях у реальному часі та шутерах від першої особи.

Частота оновлення 144 Гц для більш чіткої та плавної картинки

Висока частота оновлення 144 Гц та час відгуку 4 мс ефективно зменшують розриви кадрів та ореоли при відображенні графіки. Це дозволить вам випереджати дії супротивника і полегшить влучення в ціль, тому Xiaomi Mi Curved Gaming стане вашою додатковою перевагою в іграх, що потребують швидкої реакції.

Підтримка AMD FreeSync Premium

Технологія AMD FreeSync Premium забезпечує кращу синхронізацію зображення за високої частоти кадрів, зменшуючи затримки та розриви кадрів під час гри. Тому ви отримуєте більш плавне та чітке відео навіть у динамічних сценах, що дає вам велику перевагу у грі.

Яскраві кольори

Монітор Xiaomi Mi Curved Gaming відрізняється багатою палітрою та глибиною кольорів і може відображати до 16,7 мільйонів відтінків. Тому картинка на ньому буде яскравою, живою, реалістичною. А у поєднанні з вигнутим панорамним екраном 1500R це забезпечує більш захоплюючі аудіовізуальні розваги загалом.

Виходячи за рамки

Дуже тонка рамка не тільки збільшує співвідношення екрану до корпусу, але й робить краї екрану менш помітними. Таким чином ніщо не відволікатиме вас під час гри або перегляду фільму, дозволяючи з головою поринути у те, що відбувається.

Простіша багатозадачність

Завдяки співвідношенню сторін 21:9 монітор Xiaomi Mi Curved Gaming забезпечує на 30% ширшу область перегляду, ніж стандартні монітори зі співвідношенням сторін 16:9 і дозволяє оцінити всю картину повністю. А також підтримує багатозадачність з розділенням екрану, тому ви можете відкривати кілька документів або вікон із програмами одночасно та працювати більш ефективно.

Адаптується до ваших потреб

Працюйте чи грайте стільки, скільки захочете. Цей монітор оснащений технологіями для контролю та зменшення синього світла та мерехтіння, що відфільтровують високоенергетичне синє світло. Це сприяє більшій чіткості зображення та ефективно знижує стомлюваність очей. Налаштовуйте положення монітора, забирайте зайві дроти у стійку та встановлюйте обладнання там, де вам буде найзручніше. Підставка для монітора з гнучкою конструкцією дозволяє нахиляти його, повертати та змінювати висоту, щоб отримати найбільш комфортний кут огляду. А спеціальне кріплення (продається окремо) дозволяє зафіксувати його на стіні.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Так

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Вбудований

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

8 кг