Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Моноколесо InMotion V12 (Black) 1750 Wh

Код:690690
Немає в наявності
Моноколесо InMotion V12 (Black) 1750 Wh video preview
Моноколесо InMotion V12 (Black) 1750 Wh фото
Моноколесо InMotion V12 (Black) 1750 Wh фото
cashback iconКешбек 899 ₴
89 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • Потужність

    2500 Вт

  • Швидкість

    До 70 км/год

  • Запас ходу

    До 160 км

  • Час зарядки

    До 8 годин

Моноколесо InMotion V12

Хочете вільно подорожувати по місту? Виділитися з натовпу і повністю контролювати свої пересування? Тоді моноколесо InMotion V12 відмінний вибір. Воно оснащене потужним двигуном, який дозволяє колесу розганятися до 70 кілометрів на годину, тому сподобається любителям активної та швидкої їзди. При цьому транспорт може похвалитися запасом ходу до 160 кілометрів, що дозволить без проблем кататися навіть на далекі відстані. Додайте до цього кольоровий сенсорний дисплей, вбудовані Bluetooth динаміки і атмосферне світлодіодне освітлення і отримаєте моноколесо, яке ідеально підходить для поїздок по місту, на роботу або просто недільних прогулянок.

preview
  • Допустиме навантаження

    120 кг

  • Вага пристрою

    29,6 кг

  • Висота

    607 мм

  • Довжина

    497 мм

  • Діаметр коліс

    17 дюймов

Для поїздок з вітерцем

Якщо ви шукаєте продуктивність, то моноколесо InMotion V12 не розчарує вас. Завдяки потужному мотору на 2500 Вт воно дозволяє райдеру розганятися до значних 70 км/год і без проблем забиратися на невеликі перешкоди. Тому ви зможете легко, і, найголовніше, швидко пересуватися в межах міста.

preview
preview

Більше контролю на дорозі

Діаметр колеса у V12 становить 16 дюймів, за рахунок чого ця модель має гарну стійкість. При цьому ширина покришки у 3 дюйми забезпечує оптимальний баланс між керованістю і м'якістю, а глибокий протектор на шині – відмінне зчеплення з будь-якою поверхнею. Щоб кожна поїздка приносила тільки приємні враження.

  • Багатофункціональний дисплей. Комфорт і управління на ходу.

    preview

    InMotion V12 - перше моноколесо, яке оснащене кольоровим сенсорним екраном. З його допомогою ви можете легко відстежити швидкість пересування, залишок заряду акумулятора і пройдену відстань. А ще зможете налаштовувати режим їзди, обмежувати швидкість, регулювати нахил педалей, виконувати калібрування та багато чого іншого. І все це без необхідності діставати телефон. Що дуже зручно і швидко.

  • Регульована висота педалей

    preview

    V12 виводить концепцію зручності на новий рівень, пропонуючи три висоти педалі для різної місцевості та стилів їзди. Так, для поїздок по рівних міських дорогах відмінно підійде найнижчий варіант, який також забезпечить максимальну стійкість на високій швидкості. Для їзди по бездоріжжю або по складній місцевості завжди можна переставити педалі вище. Або ж просто вибрати середнє налаштування в якості золотої середини.

Оновлений контролер і розумна система BMS

Для того, щоб добитися максимальної віддачі і убезпечити користувача, інженери InMotion добре попрацювали з начинкою моноколеса. У цій моделі встановлений майже в два рази більший контролер, ніж в InMotion V11, що забезпечує їй більшу надійність за рахунок розширеного управління і набору алгоритмів. А три інтегрованих BMS керують двома батареями для кращого контролю системи живлення і подовження терміну служби акумуляторів.

preview
preview

Яскравий акцент

Вбудоване з боків колеса RGB підсвічування зробить вас помітним в темряві і однозначно приверне увагу оточуючих. Просто налаштуйте світлові ефекти на свій смак і додайте фарб своєму настрою.

Автоматична фара

Також для поїздок у вечірній час на моноколесі встановлена яскрава фара, здатна добре освітити дорогу попереду. Причому ви можете вибирати як ближнє, так і дальнє світло, а вбудований датчик освітленості автоматично вмикає і вимикає фару в залежності від рівня освітленості.

preview
preview

Все продумано і на своєму місці

В InMotion V12 є безліч звичних і корисних функцій, які зроблять його використання ще більш комфортним. У їх числі складана ручка для зручного перевезення і кнопка сплячого режиму для безпечного перенесення транспорту в руках. Кілька вбудованих Bluetooth-динаміків з потужним звучанням, які дозволять насолоджуватися улюбленою музикою в дорозі, а також підставка в стилі V11 для паркування колеса в будь-якому місці. Крім того, V12 отримало стандартний роз'єм для підзарядки і цілих два додаткових порти: USB-A і USB-C з можливістю швидкої зарядки. Все тому, що дрібниці мають значення.

  • preview
  • preview

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Моноколесо

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

35°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-Ion 10 A/h (не знімний)

Час зарядки

До 8 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Ні

Наявність підсвітки

Так

Особливості

Клас вологозахисту IPX5; Телескопічна ручка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження