Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мультиварка MOULINEX MK705134

Код:688784
Архiв
Мультиварка MOULINEX MK705134 фото
Мультиварка MOULINEX MK705134 фото
Мультиварка MOULINEX MK705134 фото
Мультиварка MOULINEX MK705134 фото
Мультиварка MOULINEX MK705134 фото
Мультиварка MOULINEX MK705134 фото
Мультиварка MOULINEX MK705134 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 28 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Moulinex MK705134

Сучасні помічники на кухні здатні не лише спрошувати життя господині, а й готувати страви правильного харчування без зайвих зусиль. З мультиваркою Moulinex MK705134 вся робота зводиться до завантаження продуктів і натискання кнопки, блюдо буде повністю готове після звукового сигналу. Пластиковий корпус в сучасному оформленні з сріблястою кнопкою відмінно вписується в інтер'єр, зручна ручка дозволяє легко переставляти прилад навіть в процесі роботи.

Широкий функціонал

Для приготування різноманітних страв прилад оснащений 9-ма автоматичними програмами. Набір включає режими для приготування плову, страв з круп, молочних каш, кисломолочних продуктів супів. За допомогою мультиварки Moulinex MK705134 можна тушкувати або смажити овочі, м'ясо і страви з фаршу. Функція випічки з технологією рівномірного пропікання швидко і якісно приготує всі види пирогів, запіканок та повітряних бісквітів.

Простота керування

Для швидкого вибору програм і контролю над процесом приготування мультиварка Moulinex MK705134 оснащена екраном, на якому відбивається список програм і час приготування, що залишився. По закінченню процесу блюдо не буде остигати, режим підтримки температури збереже його в теплому вигляді до примусового відключення приладу. Якщо їжа все-таки охолола, завжди можна скористатися кнопкою «Підігрів».

Для всієї родини

Завантажте продукти, оберіть програму і вирушайте на прогулянку, з функцією відстроченого старту обід буде готовий до повернення. Керамічна чаша об'ємом 5 л безпечна у використанні з будь-якими типами продуктів. Товщина стінок і дна 2 мм з технологією 2D нагріву сприяє рівномірному розподілу тепла, скороченню часу приготування і збереженню корисних речовин. Готуйте корисні страви на пару з використанням пластикового контейнера, який входить в комплект.

Корисні доповнення

У комплекті мультиварки Moulinex MK705134 є все, що потрібно для приготування різноманітних страв. Пластиковий черпак ідеально підходить для помішування і накладання страви без ризику пошкодити керамічну поверхню чаші. Книга рецептів в комплекті допоможе підібрати ідеальне, різноманітне меню для всієї родини. Знімний клапан на кришці забезпечує вихід зайвої пари в процесі приготування.

Полегшений догляд

Очищення мультиварки після роботи не складе труднощів. Гладка пластикова поверхня легко протирається вологою губкою, на панелі керування без зайвих елементів не накопичуються забруднення. Для очищення випускного клапана досить зняти його з кришки і промити проточною водою з миючим засобом. Чашу мультиварки Moulinex MK705134 можна мити в посудомийній машині або ручним способом без абразивних губок і засобів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Об'єм
Потужність
Кількість програм

9

Тип покриття чаші
Функціонал

Нековзні ніжки

Попереднє скасування автоподогріва

Автоподогрів

Таймер відстрочки

Експлуатація

Управління

Кнопкове

Дисплей

Є

Таймер

Є

Програми приготування

Йогурт

Тушкування

Рис

Розігрів

Крупи

Плов

Випічка

Пар

Суп

Молочна каша

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Колір корпусу
Вага

3,72 кг

Вага в упаковці

4,8 кг

Габарити (ВхШхГ)

27 х 31,6 х 40,8 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

42,3 x 33,1 x 56,3 см

Комплектація

Мультиварка; Чаша; Черпак; Мірна склянка; Контейнер-пароварка; Контейнер для збору конденсату; Книга рецептів; Інструкція; Гарантійний талон

Найпопулярніші запити в категорії Мультиварка MOULINEX MK705134