Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мікрофон Beyerdynamic Fox (Black)

Код:652194
Очікується
Мікрофон Beyerdynamic Fox (Black) фото
Мікрофон Beyerdynamic Fox (Black) фото
Мікрофон Beyerdynamic Fox (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 58 ₴
5 880

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Пишете музику або ведете свій відеоблог? Робіть це максимально якісно зі стильним USB-мікрофоном Fox від Beyerdynamic. Він забезпечить професійний звук для ваших проєктів і дозволить вести запис де і коли завгодно. Цей портативний девайс вміє записувати або транслювати аудіо у якості 24 біти, оснащений входом для навушників і легко під’єднується до комп'ютера або смартфона без довгих налаштувань. Цей мікрофон чудово підійде для запису вокалу, подкастів, музичних інструментів, озвучення YouTube-роликів та багато чого іншого.

Особливості:

  • Студійна якість запису: 24-біт/96 кГц
  • Конденсаторна капсула з широкою діафрагмою та кардіоїдною діаграмою спрямованості
  • Вихід для навушників (з нульовою затримкою)
  • Кнопка вимкнення звуку для мікрофона
  • Регулювання чутливості для запису голосу або інструментів
  • Під’єднання до ПК, ноутбука або смартфона за принципом Plug-and-Play
  • Стійка підставка

Для справжніх творців

Мікрофон Fox – це чудовий вибір для домашньої студії та виїзних сесій. Він дозволяє писати вокал, музичні інструменти, начитувати подкасти та озвучувати YouTube-ролики. Прямуйте за своїм натхненням і творіть де завгодно, тому що ваша студія завжди з вами.

Не втрачайте ні хвилини

Ловіть момент і творіть поки є натхнення. Завдяки тому, що мікрофон працює за принципом Plug-and-Play, він готовий до роботи відразу після підключення. Просто закріпіть девайс на підставці, під’єднайте через USB-кабель до вашого комп'ютера або смартфона (через OTG-перехідник), відкрийте потрібну програму і можете починати запис.

Звук професійного рівня

Чим би ви не займалися, робіть це максимально якісно. Beyerdynamic Fox може записувати і транслювати аудіо у високій роздільній здатності – 24 біт і 96 кГц, порівняній з тою, яку можна отримати у професійних студіях звукозапису. А додаткова цифрова обробка сигналу забезпечує дуже природне звучання.

Приголомшлива чіткість

Капсула конденсатора з великою діафрагмою і кардіоїдною діаграмою спрямованості забезпечує точне передавання звуку і низький рівень шумів. Завдяки цьому мікрофон ідеально підходить для озвучування відео, потокового передавання аудіо, запису вокалу та інструментів.

Зручне керування процесом

Спеціальна кнопка «Mute» дозволяє швидко від’єднувати мікрофон під час запису за необхідності. Крім того, ззаду є перемикач чутливості, що допомагає ідеально записувати інструменти або голос, залежно від того, як далеко знаходиться джерело звуку. А для прослуховування і моніторингу запису у реальному часі у мікрофона є аудіороз'єм, до якого можна під’єднати навушники.

Характеристики

Основні характеристики

Тип гаджета
Бездротові інтерфейси

Ні

Матеріал корпуса

Пластик

Живлення

Джерело живлення

Габарити і колір

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Мікрофон Beyerdynamic Fox (Black)