Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Мікрофон Fifine K037 (Black)

Код:676059
Немає в наявності
Мікрофон Fifine K037 (Black) фото
Мікрофон Fifine K037 (Black) фото
Мікрофон Fifine K037 (Black) фото
Мікрофон Fifine K037 (Black) фото
cashback iconКешбек 18 ₴
1 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Всі хто знімає відео, часто стикаються з проблемою браку потужності мікрофона на камері. Ще однією проблемою є прив’язаність до пристрою, адже варто відійти трохи далі, і якість звуку починає псуватися. У такому випадку можна записувати звук окремо на диктофон або телефон, але при монтажі чекає копітка робота зі зведення звуку. Бездротовий петличний мікрофон K037 від компанії Fifine це непоганий бюджетний варіант який впорається з цією проблемою.

Мікрофон має металевий корпус, прищіпка за допомогою якої мікрофон кріпиться на одяг також металева і щільно притискається до одягу. Мікрофон і прищіпка кріпляться одне до одного за допомогою пластикової засувки. Мікрофон з'єднується з передавачем за допомогою гнучкого кабелю, довжина якого становить 1 м. На кінці кабелю розташовується mini XLR роз'єм. Роз'єм розбірний, з металевою основою.

Приймач виконаний з пластику, з правого боку знаходиться висувна антена, перемикач увімк/вимк та світлодіод. З лівого боку є відсік для двох батарейок типу ААА.

Передавач також виконаний з пластику, на корпусі має дисплей з підсвічуванням, кнопку увімк/вимк, і відсік для батарейок типу АА. У верхній частині передавача розташовується антена, світлодіод та гніздо для mini XLR роз'єму. На тильній частині розташована металева кліпса для кріплення пристрою на поясі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип гаджета
Бездротові інтерфейси
Матеріал корпуса

Метал

Пластик

Живлення

Джерело живлення

Батарея АА, батарея ААА

Автономність

До 4 годин

Габарити і колір

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Мікрофон Fifine K037 (Black)