Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мікрофон Fifine K683A (Black)

Код:681894
Наявність уточнює менеджер
Мікрофон Fifine K683A (Black) фото
Мікрофон Fifine K683A (Black) фото
Мікрофон Fifine K683A (Black) фото
Мікрофон Fifine K683A (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-33%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 19 ₴
2 999
1 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Мікрофон Fifine K683A (Black)

Шукаєте хороший мікрофон для домашньої студії? Тоді Fifine K683A – відмінне рішення для вас. Завдяки високоякісному 16 мм конденсатору цей кардіоідний мікрофон ідеально підходить для ігрового стриммингу, потокового мовлення, подкастингу та інших подібних завдань. Зручне управління гучністю, кнопка швидкого вимкнення звуку і роз'єм для навушників з малою затримкою для моніторингу в реальному часі дозволять вам повністю контролювати весь процес. Завдяки суцільнометалевому корпусу мікрофон можна використовувати не тільки вдома, але і брати з собою куди завгодно. Крім того, він поставляється з настільним штативом та кабелем USB-A/USB-C за рахунок чого більш універсальний. А спеціально розроблений поп-фільтр U-подібної форми, що входить до комплекту. допоможе підняти продуктивність на ще більш високий рівень.

Особливості:

  • Студійна якість звуку;
  • Конденсаторна капсула з широкою діафрагмою та кардіоїдною діаграмою спрямованості;
  • Частотний діапазон: 50-17 кГц;
  • Вихід для навушників з нульовою затримкою;
  • Кнопка вимкнення звуку для мікрофона;
  • Підключення до ПК, ноутбуку або смартфону за принципом Plug-and-Play;
  • U-образний поп-фільтр в комплекті;
  • USB кабель 2-в-1: Type-A і Type-C роз'єми

Завжди якісний звук

Односпрямований конденсаторний USB-мікрофон Fifine K683A порадує вас добре збалансованим звуком для подкастів або озвучування. Його 16-міліметровий капсуль (на 2 мм більше, ніж у звичайних моделей) з кардіоїдною діаграмою спрямованості забезпечує охоплення частот в діапазоні від 50 до 17 кГц. За рахунок чого він може записувати і транслювати кристально чистий звук з мінімальним фоновим шумом, точно відтворюючи кожне слово. Тому він чудово підійде для подкастів, стриммінгу, озвучення або онлайн спілкування.

Зручне керування

Легко налаштовуйте гучність або відключайте мікрофон під час трансляції або онлайн-зустрічей завдяки невеликому регулятору та кнопки на передній панелі. З їх допомогою ви завжди зможете відрегулювати чутливість мікрофона або миттєво прибрати звук, щоб зробити перерву в записі.

Знімний POP-фільтр

Мікрофон поставляється із спеціальним U-подібним поп-фільтром, який дуже ефективно блокує різкі тріски і значно спрощує редагування мови або вокалу. А також додає естетичності зовнішності самого мікрофона. До того ж, вам не доведеться самостійно купувати цей додатковий аксесуар.

Моніторинг звуку в реальному часі

Серед іншого, у Fifine K683A передбачений аудіороз'єм з малою затримкою сигналу, призначений для підключення навушників. Таким чином, ви зможете відразу почути якість вашої запису і контролювати її протягом усього процесу. Що зробить використання мікрофона набагато ефективнішим.

Одразу готовий до роботи

Fifine K683A не вимагає довгих налаштувань і готовий до роботи відразу після підключення завдяки функції Plug-and-Play. Причому він сумісний з різними системами, включаючи Windows, Mac, Linuх, і навіть консолі PS4 (несумісний з Xbox). Просто встановіть девайс там, де вам буде зручно, підключіть USB-кабель до вашого комп'ютера, і можете починати запис або вести трансляцію.

USB кабель 2-в-1 і практична підставка

Завдяки комбінованому кабелю з роз'ємами USB-A і USB-C цей мікрофон сумісний з різними пристроями, такими як ігрові консолі, мобільні телефони або планшети. Це означає, що вам більше не знадобиться адаптер для підключення мікрофона до Macbook Pro або новітнім ноутбукам на Windows. Більш того, користувачі Android і iOS, які багато подорожують і потребують мікрофона невеликого форм-фактора для запису музики або подкастів, також можуть спокійно скористатися девайсом. А міцна підставка-штатив дозволяє легко розташувати мікрофон на столі або будь-якій доступній поверхні та використовувати його максимально комфортно.

Характеристики

Основні характеристики

Тип гаджета
Бездротові інтерфейси

Ні

Матеріал корпуса

Метал

Живлення

Джерело живлення
Автономність

Ні

Габарити і колір

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Мікрофон Fifine K683A (Black)