Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мікрофон GamePro SM430 (Black)

Код:700438
Немає в наявності
Мікрофон GamePro SM430 (Black) фото
-33%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Мікрофон GamePro SM430 (Black)

Легко координуй свої дії з товаришами по команді та вільно спілкуйся у чатах за допомогою компактного та легкого мікрофону GamePro SM430. Ця модель є всеспрямованим мікрофоном зі стійкою підставкою та яскравим RGB підсвічуванням, завдяки якому він зможе виділитися в будь-якому оточенні. А його технічні характеристики дозволять без проблем спілкуватися у голосових чатах, забезпечуючи хорошу чутність та чітку передачу мови. Гнучка конструкція допомагає регулювати напрямок, а кнопка відключення звуку та тримач для дроту мишки роблять використання мікрофона ще комфортнішим. І нехай жодного слова не буде втрачено.

 

Характеристики:

  • Дротовий мікрофон
  • Спрямованість: всеспрямований (кардіоїда)
  • Чутливість: -30 ± 3 дБ
  • Діапазон частот: 20Гц – 20 кГц
  • Інтерфейс: USB
 

Завжди чітке мовлення

GamePro SM430 стане чудовим вибором для геймерів, які довго і багато спілкуються в голосових чатах і хочуть зробити звучання голосу якіснішим. Завдяки кардіоїдній діаграмі спрямованості, він добре вловлює звуки з усіх боків, а середня чутливість (-30 ± 3 дБ) дозволяє не боятися перешкод під час стримування. Тому якість передачі звуку у аксесуару краще, ніж у будь-якого вбудованого в ігрову гарнітуру мікрофона.

 

Практичне рішення

Мікрофон закріплений на стійкій опорі та має гнучку основу, що дозволяє нахиляти його, щоб знайти ідеальне положення для передачі голосу. До ноутбука або ПК він підключається за допомогою кабелю USB і не вимагає встановлення додаткового програмного забезпечення. Тобто ним можна починати користатися відразу після включення. А яскраво-червона кнопка на підставці дозволяє одним рухом вмикати та вимикати девайс, що дуже зручно, якщо потрібно реагувати швидко.

 

Яскравий дизайн

Мікрофон виконаний у геймерській стилістиці, що передбачає різкі лінії та дещо агресивну зовнішність. А також прикрашений яскравим RGB підсвічуванням, яке служить додатковим декоративним елементом, який лише підсилює ефект, який вона справляє. Особливо добре це виглядає у темряві. Тому GamePro SM430 стане чудовим доповненням для інших геймерських аксесуарів і додасть вашому робочому місцю яскравих нот.

Характеристики

Основні характеристики

Тип гаджета
Бездротові інтерфейси

Ні

Додаткова інформація

Довжина кабелю: 1,5 м; Чутливість: -30±3 дБ; Діапазон частот: 20 Гц – 20 кГц; Джерело живлення: USB 5В

Живлення

Джерело живлення
Автономність

Ні

Габарити і колір

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Мікрофон GamePro SM430 (Black)