Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

М'ясорубка Kenwood MG 450 0WMG450002

Код:670954
Очікується
М'ясорубка Kenwood MG 450 0WMG450002 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ПОТУЖНА РОБОТА

Приготування широкого розмаїття м'ясних страв разом з електричною м'ясорубкою – це легко і просто. Тому, що потужність її становить 1400 Вт. Цей показник впливає на високу продуктивність м'ясорубки. А саме за одну хвилину прилад може переробити великий обсяг м'яса, більше одного кілограма. Якщо хочете прискорити процес приготування фаршу, ковбас – то залишається купити Kenwood MG 450.

 

РЕЖИМ РЕВЕРСУ

Система реверсу є корисною і важливою функцією, якою оснащена ця м'ясорубка. Саме завдяки їй, користуватися пристроєм стає набагато комфортніше і на очищування витрачається менше часу. Тому, що застряглі на шнеку жили самі виходять з м'ясорубки, варто тільки запустити зворотну прокрутку.

 

НАДІЙНІСТЬ В РОБОТІ

Ціна хорошого кухонного пристрою – це висока продуктивність, якісно виготовлені деталі та елементи. Корпус і завантажувальний піддон м'ясорубки виготовлені з якісного пластику білого кольору, який не боїться незначних механічних пошкоджень. Інші елементи виготовлені з нержавіючої сталі.

 

ПРОСТЕ ВИКОРИСТАННЯ

Експлуатація даного кухонного пристрою достатньо проста. Управляється м'ясорубка Kenwood MG450 всього за допомогою однієї кнопки. Невеликі розміри дозволяють приладу поміститися навіть на невеликій кухні. Для компактного зберігання передбачені два відсіки: для насадок і для шнура.

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність
Матеріал корпусу
Максимальна потужність

1400 Вт

Колір

Функціональні особливості

Розміри та комплектація

Габарити

33 х 21 х 26.5 см

Вага

3.8 кг

Комплектація

М'ясорубка, Насадка для ковбас, Насадка для кебабу, Лоток, Товкач для подачі продуктів, Пластиковий ключ для розбирання, Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії М'ясорубка Kenwood MG 450 0WMG450002