Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

М'ясорубка Moulinex ME688832

Код:663471
Немає в наявності
М'ясорубка Moulinex ME688832 фото
cashback iconКешбек 69 ₴
6 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальна помічниця

Moulinex ME688832 – потужна та функціональна електром'ясорубка з великим набором насадок у комплекті. Пристрій може похизуватися значною продуктивністю до 4,5 кілограма за хвилину, безпечною функцією реверсу та ергономічним корпусом. А металеве з'єднання шнека з моторним блоком та самозагострювальний ніж гарантують тривалу й безпроблемну експлуатацію.

 

Особливості:

  • Продуктивність – до 4,5 кг/хв
  • Безпечна функція реверсу
  • Самозагострювальний ніж з нержавіючої сталі
  • Сіточки для дрібного, середнього та грубого помелу
  • Додаткові насадки у комплекті
  • Зручна ручка для перенесення
  • Сучасний дизайн
 

Кращий фарш

М’ясорубка укомплектована трьома сіточками: дрібною, середньою та великою. Це дозволяє молоти фарш будь-якої необхідної консистенції, з огляду на особливості приготування конкретної страви та кулінарні вподобання. Крім того, завдяки потужному двигуну продуктивність пристрою вдалося підвищити до 4,5 кілограма за хвилину.

 

Функція реверсу

При подрібненні жорсткого м'яса знадобиться функція реверсу – обертання шнека у зворотний бік. У цьому режимі інгредієнти, які не змогли прокрутитися, повернуться у завантажувальний отвір і ви зможете продовжити помел. Для безпеки користувача реверс можна активувати лише після вимкнення пристрою, що запобігає випадковому спрацьовуванню.

 

Різноманіття насадок

Можливості Moulinex ME688832 не обмежуються створенням фаршу. Так у комплекті з пристроєм передбачені змінні барабани для натирання, подрібнення та шинкування. Вони підійдуть, щоб підготувати овочі на салат або печеню, натерти картоплю на деруни. Крім того, з м'ясорубкою йдуть насадки для домашніх ковбас та котлет кебе.

 

На довгі роки

Пристрій створений компанією Moulinex – провідним європейським виробником кухонної техніки, який має понад 60 років досвіду у виробництві м'ясорубок. У цій моделі застосовані такі рішення, як металеве з'єднання шнека з моторним блоком та самозагострювальний ніж. Тому ви можете бути впевнені у тривалій та безпроблемній експлуатації.

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність
Матеріал корпусу
Максимальна потужність

2200 Вт

Колір

Функціональні особливості

Розміри та комплектація

Габарити

40 x 18 x 36.5 см

Вага

5.17 кг

Комплектація

М'ясорубка, металевий лоток для м'яса, мультирізка з 4 конусами / в тому числі нарізка кубиками, грати для помелу x 3, аксесуари для приготування кебе та домашньої ковбаси, інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії М'ясорубка Moulinex ME688832